.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Lqlqlq

да не те огорчавам.но това може да се е случило под въздействието на алкохола.

Супер фен Аватара на lyfche
    може да си те харесва момчето ...,но ,ако не го харесваш ... не прави такива неща,от който той ще си помисли,че го харесваш

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    Ами той всъщност не беше пил нищо.

Град
    somewhere over the rainbow
    Говори с него най-добре.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Не ти трябва.Ако тръгнете след 3 месеца ще пуснеш тема със Какво да правиш.Интересува се от мнението на другите.И явно не държи на алкохол
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Момчетата на тая възраст са такива. Поне повечето

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Алкохолът попринцип премахва задръжките на хората и е възможно да се е отпуснал повече и да е придобил "смелост" но има и друг вариант-пийнал е,ти си пийнала..и понеже и 2мата сте пийнали и сте били сами..защо пък да не те целуне,без да има чувства?Питай го най добре,ама гледай да е пил само вода
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_LoF
    Цитирай Първоначално написано от snejana67
    Ами той всъщност не беше пил нищо.
    В такъв случай-възползвал се е от теб или има чувства.Но ако има ще си проличи с времето.

Амиии.... значи ето я моятя историика.Аз много харесвам едно момче вече от 1 година и се виждаме всеки ден и той вече знае т.е. от много време знае и по едно време всичките ми приятели ми казваха че ме харесва. Аз цялото лято не вях в София и почти всеки ден си пишехме в скаип и sms-i.Ама той е много срамежлив и аз не издържах и му казах че го харесвам и той нищо не каза и от тогава не си говорим а се виждаме всеки ден... някъде от 3 седмици Иии той сега си пише с някакво момиче и май я харесва ама не иска да къса с гаджето си щото ще и стане много гадно а те са заедно от много време и просто вече са си свикнали.... и аз сега не знам какво да правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си