На мен пък темата и самата ти идея ми харесва.Какво лошо има,който иска да драсне по някой ред...ще му стане по-добре мисля... Ето какво писмо съм написала аз...за него...Не ми се смейте много....
Писмо от мен...за теб....!
Не знам как и защо стана всичко това между нас.Бях щастлива,обичах те,но и до ден днешен спомена за теб в мен не избледнява...Ти се появи след една дълга зима в моя живот,за да ме стоплиш и да се почувствам пак щастлива и обичана...Месеците прекарани с теб ме направиха адски щастлива.За мен ти си бог,колкото и пресилено да звучи...За мен, ти си гласът ми,който толкова обичаш...За мен,ти си музиката, без която не мога да живея...За мен,ти си талантът ми да оцелявам в живота и да се справям във всичко...Сега,когато пиша тези редове се питам как можах да си позволя луска да те загубя?!Как можах да си позволя?!..Знам,виновна съм,но и ти не си по-малко виновен от мен...С теб се чувствах като в приказка,защото ти беше моето момче,а аз твоето момиче...Спомняш ли си?!Така се наричахме... Всяка моя дума е излишна вече,знам го...Заслужавам да страдам,защото те изгубих...Не мога да си го простя...Тежи ми това,че сега не мен целуваш и обичаш, не крия....Обичах те дори,когато сладко ме ревнуваше....Когато бях болна ми звънеше,за да ме питаш:"Как си скъпа?Пий хапче или чай за гърлото не искам да си зле,защото,когато си така и аз се чувствам зле..."Смс-сите,които ми пращаше за "добро утро",разговорите по тела,които бяха с часове до полунощ....Няма как да ги забравя....И не искам..Не съжалявам за нищо,което преживях с теб....Ти ми показа,че мога пак да обичам...Направи ме много щастлива....Бях наранена и предадена,зъзнех за малко вяра и човек,който ИСТИНСКИ да ме ОБИЧА!!!!Благодаря на господ,че ни събра....Не осъзнавам,защо ни раздели....Защо позволи да си отидеш от живота ми???От въпроси няма нужда вече...Късно е за всичко....Моля се едни ден пак да те видя и да се обичаме пак.Вътре в мен тая надежа,която не иска да ме напусне...За мен ти си моята съдба...Няма пътека,по която да избягам от теб...Ти си моята голяма и истинска любов...Пожелавам на всеки да има щастието да открие човек като теб,както аз те намерих.....Ти си моята красива приказка,която ще помня до гроб.Където и да отидеш бъди щастлив и обичан...Никога не искам да си тъжен,както ти не искаше да съм тъжна....И последното,за което се моля е животът да е благосклонен към теб и да ти поднесе много повече щастливи мигове,отколкото нещастия....
От твоето момиче, с цялата ми любов!.....