.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

болки в кръста

от няколко дни имам болки в кръста, заспал съм открит на отворен прозорец и ето го ефекта, само че не знам при какъв точно специалист се ходи за такъв проблем... някакви идеи..?
    Do you speak Salsa? .......

Ох...И аз бях така...Мазах се със Дийп Рилийф и пих едни витамини "Неуробекс" и ми мина за 2-3 дена.Иначе бях при личната и така...

то и аз се мазах с някакъв крем и ми мина ! Ама преди да почна да се мава адски болки изпитвах

Град
    Sofiq
    Според мен ще ти мине.
    Не е нужно да ходиш на специалист эаради това.
    Надали е нещо сериоэно.
    Пийни нещо прротив болката или от аптеката си купи някакъв эатоплящ,отпускащ гел.Имаше един Пумекс,ама май вече го няма.Не энам..
    И се эавивай вече
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Повече от фен
    При болки в кръста-космодиск!!!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Предполагам, че ще ти мине от само себе си. Но за да облекчиш болката, можеш да си правиш топли компреси. Примерно, пълниш една бутилка с топла вода (още по-добре ако имаш специална възглавничка) и с нея масажираш докато водата не стане хладка.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    зависи какви са болките зависи от много неща аз също имам болки от 3 месеца мажа си кръста с индометацин т'фа е старо но ефикасно лекарство,но аз също незнам от какво е защото има около 100 причини за тези болки като се почне от прещипан нерв,радикулит и още хиляди немога да ги изброявам трябва да си направиш изследване дали е свързано с нервната система или е от костите тази болка,но най-вече ЯМР може би ангиография може да се дължи на недостатъчно кръвоснабдяване на лумбосакралната облас но само изследванията могат да покажат.аз ходих при моят доктор който е кретен и аз му дадох анамнезата и той неиска да ме изпрати на изследвания,и аз карам на самолечение както винаги

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си