- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-зле облечен/а
Оффф разби меПървоначално написано от sweet_maika
Не,че ти прочетох цялата шльокавица (така де...коментара ти),но от прочетеното разбрах,че за теб добре облечен човек е този,който е облечен със скъпи дрехи
Е,че и на Камелия ония обувки със странната подметка (от снимката,която пуснах по-горе) са скъпи,но това не я прави добре изглеждаща,НАЛИ?!
![]()
Обувките на Камелия са супер извратени.
Азис печели, определено.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ти си 7-ми клас и учиш по учебника енерджи нали щото и аз в момента уча абсолютно същото че Graham Norton е най.зле облечения мъж във Великобритания![]()
To infinity and beyond.
Наталия Симеонова
Fighting for nothing is what you're born for.
Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
доказа на бързо колко си повърхностна
какво като една дреха е скъпе задължително става супер хубава така ли?? доста плосък ...лаф а??
тфа беше най ама най голямата тъпотия на света чесно!!
in defense of our dreams...
пф..всички се хванаха за чалгата..толкова ограничени хора просто![]()
Cruel Intentions
Абе не знам, ама с това 'ДЕЙМН' не знам какъв английски учите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Наистина е много зле горката...много ме дразни.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
+1 бравоо уникален отговор който ми допада 1000000000000000%Първоначално написано от masal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da ne q pravi po hubava prava si ili prav si,no haide stiga s tazi zloba jiveem v svobodna darjava da se obli4at kak iskat boli me......i v nikakav slu4ai ne sam kazala 4e 6tom e skupa drehata zadaljitelno e hubava,tova 4e ne im sedqt ne pravi drehite im lo6i razbira6 li?