.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Какво означава да си фешън ???

shte vi pitam qsno i kratko kakvo oznachava da si feshun az tva ne6to ne go shvashtam i nz znachenieto na tazi duma nqkoi shte mi obqsni li ?

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    fashion e poprincip moda ama v bg pod feshan se razbirat onezi taka nare4eni "ku4ki" i "kukli za milioni"
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    fashion e poprincip moda ama v bg pod feshan se razbirat onezi taka nare4eni "ku4ki" i "kukli za milioni"

aaa za mom4etata obiknoveno ``geiove`` gi nari4at ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    АААА ония с нестандартните прически (мене ме кефат ) там да бъдат модерни ... ае нека се кафат хората

Apff .. vsicki teq sa ednakvi .. Vyrvq po ulicata vlizam v zavedeniq ... vsichki izglejdat po edin i sysht nachin .. pricheski drehi obuvki vsichko .. Ama nali sa po poslednata moda.. Ponqkoga chak losho mi stava kato gi gleedam ..

hottie
    Guest
    да си фешън е да си смешен

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    да си фешън е да си смешен
    eVAla Mn to4no kazano!

ei hora ms mn znachi da si feshan oznachavada che nqmat svoi vkus i zatova te sa ednakvi prosto nqmat svoi stil mm az taka go razbiram ama moje da sam v gre6ka sorry ako ne e taka ama az sam bavnozacepva6ta i sorry izglejda che se povtarqla temata
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

a oshte 1 vuprosche aa kvi sa tiq 7 tochki ?

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    a oshte 1 vuprosche aa kvi sa tiq 7 tochki ?
    7ма точка от правилника:потребителите трябва да пишат пълно и описателно заглавие на темите си.
    Теми от рода на "?", "help", "zashto?" и т.н. ще бъдат поправяни или
    премахвани по преценка на модераторите. Заглавията трябва да са на КИРИЛИЦА.

hottie
    Guest
    за мен фешън момичета са тези кифли с изкуствено изправени коси и очила като на мухата цеца. Трагедия..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Оф,какво толкова против модата имате без стил са много хора,които не са фешъни.Ставате малко банални не мислите ли?"Ае,който е фешън да го бесим"-ей така звучите.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

ei mn ms hora i sujelqvam za zaglavieto ms za vsichko eto sega veche go opravih taka stava li ?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Оф,какво толкова против модата имате без стил са много хора,които не са фешъни.Ставате малко банални не мислите ли?"Ае,който е фешън да го бесим"-ей така звучите.
    Има разлика между мода и мода. Тая наложена мода в България си остава в България. Да не мислите, че в Милано, Париж и Ню Йорк така се обличат? Там е с вкус и всички се различават въпреки модата.
    А тук едно и също - тесни дънки,големи очила и туники

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Има разлика между мода и мода. Тая наложена мода в България си остава в България. Да не мислите, че в Милано, Париж и Ню Йорк така се обличат? Там е с вкус и всички се различават въпреки модата.
    Е че има разлика-има,но да ти припомя ли,че сега си в Бг?Пък и какво лошо има да се обличаш според модата било то и българска.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

hottie
    Guest
    Е че има разлика-има,но да ти припомя ли,че сега си в Бг?Пък и какво лошо има да се обличаш според модата било то и българска.
    за мен е безлично и безхарактерно и грозно
    Има някои неща в модата които ми харесват, но не всичко нося ня куп. като някои 16 годишни кифли.Във флиртче все едно всички момичета са еднакви.

Мега фен Аватара на amatorium
    Ako ne nosish ot tezi prekrasni obuvki za princesi ne si "fieshun"!

Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ako ne nosish ot tezi prekrasni obuvki za princesi ne si "fieshun"!

ууу любимите ми

ммм обикновенно футболистчета с:
    а) прическа тип "Бекам"
    б) опашчица ....
    Облечени с раирани тениски , носещи огромни очила дето им скриват по-голямата част от лицето ... Слушащи хаус (или поне така си мислят щото са прости и си мислят , че всичкото " ТУПЦ ТУПЦ " дето пускат в дискотеките е хаус) тва за пред хората иначе са обикновенни чалгари ... Чалгари казах !!! Огледай се навсякаде по улиците е фул с такива ... А и "емота" ... в кавички щото и 2-те породи животни са подраздел на чалгарската мафия обзела простия ни народ / yeaaah :d /
    Безлични за мене щото всичките са еднакви...

С риск да съм обидил някой от съфорумците / щото със сигурност има такива тука / мога да ви кажа само ... не ме греете / без да плачкате , мили "емота" /

=D>

Just laying on the beach and having fun...

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от koman
    ммм обикновенно футболистчета с:
    а) прическа тип "Бекам"
    б) опашчица ....
    Облечени с раирани тениски , носещи огромни очила дето им скриват по-голямата част от лицето ... Слушащи хаус (или поне така си мислят щото са прости и си мислят , че всичкото " ТУПЦ ТУПЦ " дето пускат в дискотеките е хаус) тва за пред хората иначе са обикновенни чалгари ... Чалгари казах !!! Огледай се навсякаде по улиците е фул с такива ... А и "емота" ... в кавички щото и 2-те породи животни са подраздел на чалгарската мафия обзела простия ни народ / yeaaah :d /
    Безлични за мене щото всичките са еднакви...

С риск да съм обидил някой от съфорумците / щото със сигурност има такива тука / мога да ви кажа само ... не ме греете / без да плачкате , мили "емота" /
    несъм "емо" или някаква "fie6anka" ама всеки си има правото да си избира как да се облича, и каква музика да слуша, така че не се пали толкова за такива неща, гледай себе си и да не ти пука за другите ;]
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола

МаМиН кРаСаВеЦ мИ е тОй!!!

Град
    blg
    damm kakto nqkoi kaza tva sa hause "maniacite" xaxaxa kato ima edin s malko pove4e vkus i pari4ki ot drte koito pravqt jalki opiti da sa kato nego

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Интерпретация на чуждицата фешън-Човек, склолен към това безприкословно да се води по модните тенденции, без да обръща внимание дали се съчетават със стила му, с работата му, с мястото и повода на който.
    Крайният резултат е жалко подобие на конте, облечено в парцаливи , в повечето случаи и качирски дрехи.

Висшата мода е съвсем друго нещо, в нея се влага вкус, дрехите са елегантни и изискани.Въобще разликата между селянията на българина и истински красивите облекла, е огромна.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си