- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам сериозен проблем с приятелката
Мии, приятелката ти доста се чуди дали да те маха или не. Нищо чудно не да се влияе от майка си, ами мненията им просто да се припокриват.Първоначално написано от passion_87
Покажи й (на приятелката си, тя е по-важна според мен от майката) че си достатъчно перспективен, защото както го описваш - или гаджето ти ще продължи с теб (но това е една висока летва, която трябва непременно да прескочиш и така да се каже, да бягаш адски много за да я "догониш"), или ще те отреже и ще си дири щастието някъде другаде с някой друг. Може би все пак не си точния човек за нея. Големи сте, парите в отношенията ви имат някакво значение. Връзките са и сигурност.
Не знам защо останах с впечатлението че а-хаааа и пътищата ви ще се разделят, ако греша - поправи ме.
Попитай направо своята мадама какво иска от теб, какво очаква от връзката ти и от теб, какви са плановете й, и се ориентирай по отговорите какво е най-добре да направиш. Ако мацката навлиза в някъв нов етап от живота си и се колебае дали ти би могъл да споделиш бъдещето й, нормално да има проблеми. Но същината е защо се колебае че не можеш, и ти всъщност можеш ли?
Дано не съм се заплеснала много... Бъди честен със себе си и с това което се случва, прецени си и действай. Все пак трябва да мислиш и за себе си, и за жертвите, които (може би) трябва да направиш.
И да, нормално е да се влияе от родителите си и други субективни преценки, но (ето нещо в твоя защита) убеден ли си че не се влияе прекалено много?Или всъщност мненията им са еднакви?
Сори, но освен да те питам.. друго не знам какво да кажа - нямам и най-бегла идея какво да правиш, може би разговор с момичето ти е най-добрия вариант. Успех.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride