- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- избелване на зъбки
някой знае ли колко струва едно избелване на зъбите и в кое студио най-добре го правят?
Ами от кой град си за да ти кажем къде има..![]()
ПП: има много подобни теми![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
a 6to ne probva6 s prah4e za izbelvane na zabite![]()
ne sam polzvala no sa mi kazvali 4e deistvat
idi v nqkoq apteka i popitai
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
от софия съм.А и не искам прахчета, пасти и такива неща а питам за специялно студио![]()
Мисля, че почти всички добри зъболекари го правят.. Отиди при зъболекаря си и питай дали прави.. май няма специални студиа само за това нещо.![]()
Ако си под 18 години зъболекарите нямат право да ти ги избелват, просто защото се използва много химия ии може след това ефекта да е обратен. Това го знам от зъболекар.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ако си под 18 години зъболекарите нямат право да ти ги избелят, защото химията с която се извършва процедурата е доста силна, и може ефекта да е обратен, ии да предизвика разрушаване на емайла, зъбите и т.н. И не само до 18, ами по принцип в млада възраст не е препоръчително... Знам го от зъболекар, но все пак можеш да идеш при твоя и да го попиташ - със сигурност ще ти обясни по-добре![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
мерси много а знаете ли каква е цената случайно? Ако моя зъболекар не прави тази процедура?![]()
освен др коментарис които съм съгласна има още един![]()
Чичко Google
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"