- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво представлява?
Какво представлява тази прическа "на пластове"?Тъп въпрос но за пръв път чувам за такава прическа..как изглежда горе долу,може ли снимки.Има ли нещо общо със такава коса отгоре да е по гъста и нещо като накълцана а отдолу да е запазена дължината на косата още от корените,и да стои нагоре гъсто,а от ушите на долу рядка...
Моля ви да ми отговорите,но за сефте чувам за такава прическа
какво представлява...
еми според мен просто отдолу е филирана и то много защото по този начин се изтънява коса.Отгоре ти е естесвената гъстота на косата а отдолу я филират.Поне аз така си обясявам....![]()
На пластове,ми аз мисля,че тия пластовете са същите като степените (аз така ги наричам) Отгоре са по къси космите,смисъл ако искаш на 3 степени най късо ще е горе а колкото по надоло слизаш стават по дълги кичурите коса,дано си ме разбрала кво имах в предвид![]()
Суетата.Моят любим грях.
Представлява това, което Dessynka ти обясни ...
Не се казва на пластове, а на степени ..
кат идеш на фризьор и кажеш на ПЛАСТОВЕ най мн да ти се изсмее човека![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
да уточня че и на "пластове" става и никoй няма да се смее,стига фризьорката да е грамотна,естествено... ;]Първоначално написано от -4arovnata-
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
не се ли казва "на етажи"?![]()
И така може.За всеки случай както и да обясните на фризьора си ще ви разбере...Първоначално написано от s3xy...
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
+1Първоначално написано от Dessynka
Първоначално написано от sexy_baby_originale