- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ? Защоо Винаги става така :(
не винаги става така !![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
защото колкото и да искаш нещо ... когато го получиш рано или късно ти става все тая ... ( не винаги н0 в повечето случай ) така сме устроени .. че по някога просто не си съответстваме ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от slun4ice_90
emi sluchva se v momenta :P
Много лошо....Първоначално написано от iskamdate123
![]()
С това мислене и тея предрасъдаци до никаде няма да стигнете....
Абе като харесвате някой-казвате,че го харесвате и готово!Като ви отреже...ами има мн момичета/момчета все някой/я ще се вържат![]()
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)
ti ne beshe li tazi koqto q beshe sram da pogovori s momcheto tam deto ti i se usmihvashe ?Първоначално написано от ~Go~to~sleep~BitCh
![]()
Щот сме задници![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
И идея си нямамСтига с тия въпроси бе.. Пробъбли ше откриеш отговора в хода на живота
![]()
Кажи ми да ти кажа. Ако всичко беше добре, тогава къде отива "играта", то скука и идилия.Първоначално написано от iskamdate123
Да, като- защо свършват кебапчетата, ми като ги купувате, ше свършват много ясно, такива екзистенциални въпроси ми омръзнаха.Първоначално написано от KimBerLy1912