- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ? Защоо Винаги става така :(
Защо в живота винаги става така че бягаш от този които те обича , а обичаш този които те избягва ( бяга от теб ) ? !?! ?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сериозно ли искаш отговор.....нямам си и на идея видаги това се питам
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
nachi ne se sluchva samo na men![]()
![]()
Vinagi stava taka
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
offfffffffffffffffffffffffffffffffff fnapravo e netyrpimo =(
Естествено че е така...по законите за всеобщата гадост.. и аз в момента съм така.. няяя се плашиш![]()
![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Естествено ,че не се случва само на теб.
Но аз съм радостен ,че не се случва на мен .![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
май на всеки му се е случвало ... добре че вмомента не съм в такова положение![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
nez koi ot kogo bqga v moqta vruska amaaaa mrazq jivota shtoto namerih momcheto na mechtite mi i go obicham strashno mn no n emoga da sum do nego shtoto ucha v dr durjava koeto s spr kofti i se vijdame mn rqdko ;(
Ако можехме да си отговорим на този въпрос,нямаше да има самотни хора.Така ни е заложено генетично.Обикновено обичаме този/тази,който/която не ни обръщат толкова внимание или ни мислят за даденост.А така човек може наистина да сгреши и после да съжалява.Възможно е да изпуснем истинския човек...което ще е жалко.
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Според мен не става така...
Просто явно това не е точния човек... :Ь
Абе не винаги става така![]()
Аз почнах да балансирам и не харесвам най-недостъпните и най-бляскавите, щото знам че не мога да ги покрия... ддз...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не си падам по спринтове,кросове и други подобни.На мен никога не ми се е случвало,защото ако не друго ,то поне гледам да уважавам чуствата на околните![]()
наистина ли искаш отговор?
ама наистина?
щоту по-непривлекателните в 90% от
случайте се стремят към по-привлекателни.
е затФа.![]()
Не винаги става така.
Сега съм с човека когото обичам и той ме обича,аз не обичам друг и мен друг не ме обича и приятелят ми не обича друга и едвали друга обича него,но когато бях по-малка много често попадах в такива ситуации,да не кажа винаги,но сега вече нещата стоят по друг начин.
Мисля,че с течение на годините малко от малко се преодолява това явление или поне при мен стана така.
Хм..не винаги..това е показателно, че не "обичаш" подходящите хора..
Това си е нещо като неписан закон...Първоначално написано от iskamdate123
Случва се доста често,защото ние хората сме си такива...В случая бягаме,когато нямаме чувства към единия..Той пък ни обича... (лоша работа)..Но все пак не можем да сме с някого,който не харесвамe нали?!....И по никакъв начин не ни привлича....Тук няма виновни!В другият случай,когато човека,който обичаме бяга от нас се получава,когато може би не отговаряме на критериите на този човек...И за това нерядко страдаме....
![]()
mnogo strog zakon bih kazal![]()
Да,така е....Първоначално написано от iskamdate123
На теб случвало ли ти се е такова нещо?