.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Един много труден проблем...с момиче

Значи пишем си от няколко седмици с едно момиче от моя град... и нали сичко е ок тя ме мисли за мил харесва ме и така нататак и аз много я харесвам нали не съм и говорил за секс нито нищо много мило и писах и така.. и и викам айде да излезнем нали ако ще и за 15 минути само да се видим и тя ми отговаря "еми незнам" и аз викам какво има ? И тя "еми страх ме е " и аз я питам от какво те е страх и тя вика "ми незнам" и некакво супер тъпо ми стана колко и се молих и тва онова неще апък тва е тъпото че тя уж ме харесваала и съм бил много мил незнам си кво апък аз няккво я харесвам супер много готен човек е ади разбирам да е от друг град да неможе се видим ама това е супер тъпо от един град сме... пък неще да излизаме.. пф дайте някакъв съвет баси ..

Град
    Ямбол
    Хах... явно не те е "харесала" толкова колкото си мислиш ти А и не и се моли, щом неще - неще. Пък и може да е супер затворена в себе си или да си е патила от такива излизания с хора в чата. Много неща може да са....
    Представи си да е супер грозна противна
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ми явно е срамежлива, или не иска да си признае, че не те харесва. Или ти е пратила снимка на някаква красавица, а тя е по-грозна от смъртта и не иска да излезе на яве лъжата й, или пък си има гадже...
    Има много опции

Пф.. срамла ! Ако ще пък.. ти кво настояваш.. яя .. ! За ква се мисли.. питаш само 1 път после я зарязваш и ако наистина те харесва ше вииш как ще почне да те търси и да та кара да излизате ..

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Ми явно е срамежлива, или не иска да си признае, че не те харесва. Или ти е пратила снимка на някаква красавица, а тя е по-грозна от смъртта и не иска да излезе на яве лъжата й, или пък си има гадже...
    Има много опции

+ и тва е вариант

Сигурно има причина да не иска да излезнете, но е глупаво, че не ти казва. Продължавай да си пишеш с нея и да се опитваш да я опознаеш... След време пак я попитай, ако пак откаже, бъди по-настоятелен да ти каже каква е причината.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ако наистина те харесва може би неиска да се видите защото знае че и ти я харесваш и ще стане нещо м/у вас,а в момента може просто да не иска да има връзка.. нз тва е мое мнение и ми е адски познато щото съм минала през това...

дали не е мъжко?

аз като знам колко такива номера сам правил на роднините на те от класът ми

Град
    София
    А може би се страхува,че няма да си допаднете на живо?
    А може би не иска да се провали всичко,като се видите,защото сега е щастлива и това може да свърши в даден момент?

Не си ли се замислял?
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Tupa e..
    abs.
    BoRi se DoKrai Za UsPeXa!

как може да харесваш кухи лейки

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ми вижте се на публично място или нещо от сорта
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Tupa e..

+1
    "В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Тая верно ще да е на най-много 13 щом на всичките въпроси които й задаваш отговаря с "Ми не знам".
    Явно е някво срамежливо лапе което не е наясно с това какво иска и какво не иска.
    Тай че в такъв случай недей да се косиш за нея мисля,че е няква супер шматка.

продължавай да си пишеш може би някой ден ще се видите

Тя се изпокарала с приятелките си... казах и ако иска дойде снякои но тя пак казва че неможе било я страх .. пф апък я гледам страда тяхните и достаждат в даскало и било гадно баси... аз искам да и помогна а тя никои неможело да и помогне..

Може би е убедена в това което казва и не мисли че можеш да й помогнеш. Или не иска ти да й помагаш.
    Не си навирай помощите, да се оправя щом мисли че може. А пък и е досадно да й се натискаш с помощите си, явно мисли че по някаква причина си неспособен да го направиш.
    И btw и аз съм малко параноя на теми срещи... така че разбирам страха й, кой знае кви неща си мисли...
    Мисля че точно по чата, а и като не се познавате трудно ще я убедиш че нищо лошо не й мислиш, ама дано все пак излезнете и се сприятелите... успех
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

[21:16:23] f каза: off...
    [21:16:26] f каза: |-(
    [21:16:28] Alex`каза: kakwo ima ?
    [21:16:32] f каза: zako si em vidql
    [21:16:35] f каза: ne trqq |-(
    [21:16:58] Alex каза: e kakwo da prawa :S neiskash li da te vijdam
    [21:17:32] f каза: ne iskam...
    [21:17:39] f каза: shtoto s1m grozna i debela...i ne trqq
    [21:18:14] Alex каза: Dobre kakto iskash nema goworim na tazi tema
    [21:18:18] Alex каза: spokoino

баси тя се самоубвинява опитвам да отклоня темата да си говорим за други неща филми работи но... някак си невърви

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    ами чуйте мен значи мочичето явно не излиза мн по срещи и с момчета и я е страх че нещо може да се обърка ако ма разбирате и второ че я срам със сигурнуст и да ти кажа според мене тфа са тезите за последствиятаа от вашето писане
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

i towa losho li e che te haresvam
    [21:31:16] F каза: da
    [21:31:40] Alex`:@;( каза: znachi iskash samo da si pishem nishto poveche /?
    [21:31:52] F каза: trqbvashe da me popitash zashto
    [21:32:14] Alex`:@;( каза: az znam mojebi zashto
    [21:32:24] F каза: neznaesh
    [21:32:45] Alex`:@;( каза: E moje i taka da e a i a ko te pitam zashto edvali shte mi otgoworis
    [21:32:55] F† каза: shte ti otgovorq
    [21:33:04] Alex`:@;( каза: E pitam te zashto ?
    [21:33:19] F каза: zashtoto az ne te zaslyjavam
    [21:33:30] Alex`:@;( каза: toest ?
    [21:33:53] Fказа: toest ... ne moga da obqsnq
    [21:34:03] Alex`:@;( каза: Kakwo prekaleno sam dobar da sam sas steb li kakwo ?
    [21:34:51] Alex`:@;( каза: Ili te e strah da neme naranish..ako sluchaino se viidm
    [21:35:00]F каза: i dvete

Ебати кажете кво да правя че вече..((((

Еми като я е страх,ще си седи вкъщи.
    Не й се моли,щом се прави на интересна.
    Оф,сега прочетох тва...
    ае моля ти се...бил си достатъчно добър за нея...
    ха-ха колко е глупава,не знае как да те отреже просто.
    Не се занимавай.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    А може би се страхува,че няма да си допаднете на живо?
    А може би не иска да се провали всичко,като се видите,защото сега е щастлива и това може да свърши в даден момент?

Не си ли се замислял?
    точно така... ;]
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    hvanalo q e srama,zatova e cqlata rabota,dai i vreme
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си