- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кучка ли излизам,ако го направя?
Здравейте,преди време бях пуснала една тема,в която описвам какво се случва около мен:Ходех с момче(няколко месеца)от друг град,намиращ се на 250 км от моя,бяхме заедно за 10 дни,след което една обща приятелка ми се обади да ми каже,че моето момче си има и друга приятелка,така...скъсахме,о там депресии вече 2 месеца съм в такава,както и да е....Вчера моята прителка ми каза,че го е видяла с букет в ръка,попитала е за кого е този букет,той казал за въпросното момиче,с което е бил и докато ходеше с мен,аз естествено се сдухах супер много...Мислех да му напиша следното нещо"За 3 месеца аз нямах букет....Не ти ли е поне малк0 съвестн0...за това,че си такъв лъжец?!За това,че си изневерявал и на "приятелката си"?Защ0 не и кажеш за периода 14-24 август?! или пък за смс-ите...Единственото,коет0 мога да кажа е-горкото момиче,дано се усети на време какъв човек има до себе си и дано не я боли толкова,колкото ме болеше мен!" или пък да напиша на въпросното момиче да попита гаджето си какво е правило именно в този период и тогава той ще се обяснява...Мн долна постъпка ли е това?Единственото,което ме кара да го злепоставя по този начин е това,че направих стращо много неща за него,а той не ги оцени,напротив играеше си с мен....Казваше фалшивото "обичам те" без да изпитва ни най-малка вина...
i az sam se chudila dali da go napravq...no po dobre ostavi vaprosnoto momiche da dostigne sama do izvoda i kaji na priqtelkata si da ne te zanimava poveche s tova kakvo pravi momcheto i t.n. Prosto ti e nujno da go zabravishi da prodaljish napred...
ne e samo toi na tozi svqt nali
![]()
Прати смс на моми4ето. Тоя е долен гаден мръсник и си заслужава малко да му се стегне около гушатаИ освен това моми4ето също може да страда, по - добре да е предупредена... И аз попадах веднъж на 1 такъв задник. Накрая се оказа, че същите номера и на другата преди мен ги е въртял. Много ми се щеше тя да ми беше писала 1 смс или да беше дошла да ми каже поне що за човек имам до себе си та поне да имам 1 на ум.
Недей да се ровиш в миналото, миличка.
Опитай се да забравиш за това момче, явно не заслужава не само теб, но и всяко едно друго момиче.
Не се ядосвай, един ден ще си намери майсторката. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
napi6i sms na momi4eto ili i go kaji li4no,prosto ne si zaslyjava da q luje,pone da razbere istinata,puk tq 6e si re6i,kvo da pravi,a toq mrusnik go ostavi ne si stryva da se zanimava6 s nego!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
съгласен съм с тебПървоначално написано от bloody_tower
по-добре е да се остави момичето сама да разбере- човек се учи от такива грешки... а и такива момчета са нужни
заради тях свикваш да гледаш по-вече и да търсиш истинската любов а не сам привързаността
така че по-добре забрави за него, преживей го
не е единственото момче, излез и търси истинската любов - тя те чака някъде там
отваряй си очите и гледай знаците
![]()
Punk`s not dead!
А защо тя да не е тази майсторка?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Давай казвай там на момичето да му стегне около вратЪ![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
честно казано незнам какво да те посъветвам ..но не си отмъщавай на момчето ...
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Как да не отмъщавам???Точно това искам да направя!Малко болка ли търпях...в продължение на 2 месеца плача всяка вечер,чувствам се ужасно...за това,че го допуснах толкова близо до себе си,по този начин станах узвима...Аз съм живяла е невидение през цялото време,вярвах му,а той злоупотреби!Първоначално написано от mynichka
Браво, най - сетне момиче с характер. :P Върни му го тъпкано!Първоначално написано от claraa
![]()
hahahahah, ще ме съсипеш с тая тема.![]()
![]()
![]()
и как реши, че той си играе и с нея и я лъже и нея така както си МИСЛИШ, че е правел с теб?
Не мислиш и поне малко, че към нея може да изпитва много по-големи и силни чувства, отколкото към теб ? а и вие сте били на 250км един от друг, ти какво очакваш? Той да хукне след теб ли? Човека може би реално е погледнал на нещата и е решил, че с теб не може да има онова бъдеще, което може да има с момиче от неговото местожителство.
Добре, хайде да предположим, че пращаш смс на гаджето му. Тя после му казва.... 3 месеца са заедно.. изживяли са какво ли не, прекарали са толкова време заедно.. чак букети й носи.. кой знае какви ли още не малки жестове й е правел той. ЗА НЕЯ ТИ СИ ПРОСТО ЕДНА НЕПОЗНАТА, а той щом е бил такъв тарикат да си ви върти две колко му е да каже, че си някаква смотана простачка, която се опитва да му навреди.. и колко му е на човека да я омае оная с мили думи и приказки и теб да те изкара виновната.
Теб НЕ те е яд, че се е "подиграл" с теб, яд те е, че в момента е щастлив с човек до себе си, а ти тънеш в размисли и лоши чувства и едва ли не се чувстваш нещастна.
Вземи се стегни и не се занимавай с глупости.
Нищо няма да спечелиш ако се ОПИТАШ да му навредиш.
Все пак едно е да му навредиш, а друго е да се опиташ да му навредиш.
Много ми е чудно на постове над моя, как така всички решихте по нейните думи, че той ще се подиграва и на момичето, което е с него?!
И една вика "Остави я сама да си изпати от него"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
божеее, кви сте ми простички
Ама така е.. и винаги ще бъде така да завиждате на чуждото щастие, вместо да се вземете в ръце и да си оправите своя живот.
След всичко, което ти изписах.. ДАВАЙ! РАЗКАЖИ НА ОНАЯ ПУТКА ЗА "ВЕЛИКИТЕ ТИ 10 ДЕНА С НЕГО"![]()
![]()
ЩЕ СПЕЧЕЛИШ МНОГО! СЛАВА, ИЗВЕСТНОСТ, ПАРИ АХАХАХА
Ти да не мислиш, че по този начин ще ти олекне, или че ще спреш да ревеш за него....
най-интересното е как сама се опитваш да си съсипеш живота..
Тъпото е, че може би таиш някаква малка надежда, че като го направиш това, той ще се върне при теб.![]()
Миличка, никой мъж не обича слабоумните глупачки. Нищо лично, н в момента се изживяваш като такава.
И НЕ него трябва да виниш за състоянието си в момента, а единствено себе си, че си била толкова наивна и прочие.
Деба, що все някой друг трябва да ви е виновен за грешките, които сте допуснали.
Оф, ай, жива и здрава, аз нямам повече нерви да пиша..
Taka....vse pak i e izneverqval makar i za 10 dni,t0va ne e li edin vid luja?A sms-ite"obi4am te,ti si vs za men",da osuznavam,4e sum bila mn naivna za da vqrvam.A otn0sn0 vru6tanet0 pri men,mn0g0 kratn0 me popita,dali bih prostila i edin vid da se sdobrim,taka 4e....Ne mislq,4e sum sburkala ne6t0...Първоначално написано от cherinka
Самият факт че е бил с авторката докато ходи с другото момиче си е чиста подигравка към неяПървоначално написано от cherinka
Простички?! А не е ли по-добре момичето да знае какво е правил ТОЙ докато е ходил с НЕЯ?!
Ще спечели много!слава,известност,пар ?!НЕ но ще му покаже на оня че не е велик и че не може да прави каквото си поиска без никакви последствия![]()
защо си мислите, че на него му пука?Първоначално написано от 6emet4e
и как така за 10 дена те е заобичал?![]()
и как така ти си му повярвала?![]()
и как реши, че е истина?
сигурно е невероятно да си вадиш такива изводи за толкова "дълъг" период от време. Това на каква мисъл ни навежда? Пак към авторката, че си е позволила да му вярва.![]()
едит:Първоначално написано от cherinka
![]()
а, и още нещо.
Кви доказателства имаш ти, мила, за това, че за 10тя ти дена слава с него той е бил и с друга?
Само думите на 'приятелката' ти..
а ненене, харабия си много наивна...
Писахме си,чувахме се доста време и може да се каже,че обичам представата си за него.Първоначално написано от cherinka
Така...защо съм сигурна ли?Ами защото той и е признал и я е помолил да не ми казва"за да не ме нарани",но тя като добра приятелка ми разказа,защото държи на мен повоче,отколкото на него.А и тя му е заявила"ако ти не и кажеш,аз ще го направя,защото е тъпо да я лъжеш,а тя да живее с някаква идеализирана представа за теб"....отговорът беше"моля те недей,ще и кажа след време,ако го направя сега,повече няма да ме погледне,а не искам да я губя"...И така,слез като разбрах той ми дообясни как стоят нещата.Но докато бяхме заедно го попитах"изневерявал ли си ми и ако го направиш би ли ми казал"отг"не съм правил нищо,ти си единствена,а ако бях-вероятно щях да ти кажа"...Не е ли наглост?????????
оф, добре, прави каквото искаш.
Аз, явно няма как да те разубедя да не правиш глупости..
Аме не,просто ми се стрива,че не си разбала как стоят нещата точно и изкарваш мен "виновно,тъпа,наивна",да осъзнавам,че и аз имам вина,но сравнение с това,което той направи,моето не е нищо!Първоначално написано от cherinka
еееее, дай тогава на всеки, който ни преебе да му отмъщаваме и да си губим времето с нещо, вече минало.Първоначално написано от claraa
И аз като теб едно време исках да си отмъстя по някакъв начин точно на момчета, които са се кълняли в някакви чувства към мен и какво ли още не са ми говорили, но осъзнах, че всичките думи, приказки и обещания са някаква субстанция, която с времето се променя коренно.
И днес, еди си колко време след тия случки не ми пука за тях.
Те си имат собствен живот, също като мен, живеят си, забавляват си се както си знаят и т.н. И вече няма почти нищо, което да ни събира по някакъв начин.. всичко е минало.. те за мен, и аз - за тях
Дори да направиш това, което мислиш едва ли имаш някакъв шанс да промениш живота му.. дори да го направиш, след време няма и да си спомняш за това..
Но айде, щом напираш толкова много, обясни ми какво целиш? Какво мислиш, че ще се промени след всичко това? Как очакваш да се държи приятелката му след като разбере за теб? Той как ще реагира? Ти как ще се чувстваш?
Смисъл.. ти хубаво ще го направиш това импулсивно, но ми кажи какви искаш да бъдат последствията?
Точно и ясно.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Какво целя..."да слезе малко на земата",защото много "хвърчи",изживява се като плейбойче,едва ли не"вижте ме кой съм аз,мога да ги въртя".Искам да отворя очите на въпроснота момиче,което също живее в заблуда...малко или много....щом си е позволил да направи това с мен,значи не държи толкова на нея....В крайна сметка целта ми е предпазване на въпросното момиче от евентуално нараняване и замисляне от страна на младия господин...Първоначално написано от cherinka
А според теб не е ли тъпо това,че след като се разделихме и уж е само с нея,той хродължаваше да ми звъни и дори ме попита,дали искам да бъдем заедно!?!
наранена и озлобена сине им се меси защото може да стане мн по-зле повярвай ми
![]()
Това е тъпа постъпка.
Де да энам,аэ не бих се эахванала с това.
Просто эащото няма никаква файда.Няма да спре да ти е кофти.
Просто давай напред и го махни от живота си.Така и така той сам се е махнал вече.Махни го и ти.И още повече,че това с смс-ите е глупаво.Ако имаш да каэваш нещо,обади му се и ГОВОРЕТЕ.
[size=7][b][u]fosse cos
аз на него няма какво повече да му казвам...Първоначално написано от Presley`n`Sum