- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръгване
Как се тръгва с едно момиче ? В смисъл има ли го това "Ае си станем гаджета"(Искаш ли да тръгнем) .. или няма такъв момент а просто като излезете 2,3 пъти..като се цунте вече ще гаджета ?
Еми според мен това "айде да си станем гаджета" е някак си детско. Малките деца го правят. На мен бично до сега (освен като съм била малка) не са ми предлагали по този начин - излизаме, говорим си, стигаме до целувката, след това се почва с телефонния разговор и така разбирам че сме тръгнали
Всеки си преценява може би, но на мен лично ако някой ми предложи така - няма да му откажа ако го харесвам ама ще ми стане смешно
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Думите са излишни.
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
ХАХАХАХАХА![]()
![]()
![]()
![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
в детската градина може и така да се тръгва![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
не се притеснявай вие сте гаджета ама той/тя не знаеПървоначално написано от BudiBudi
![]()
![]()
ако продължавате да излизате след целувката сте гаджета![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ahahahaaспоред мене мн тъпо да се обясняваш
направо действай
!
Да не искаш да кажеш, че ако правиш секс с някой значи задължително сте гаджетаПървоначално написано от KillSwitchEngage
иначе тва "Ае си станем гаджета" си е доста детско
.
1iska6 li da trugnem1,`6e mi bude syper qko,ako mi stane6 gadje`,of ae nqkvi takiva
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми излизаме,аз я зимам от тях,изпращам я,целуваме се....Начи нема сми от некви "ае да тръгнем" ?Първоначално написано от mynichka
+1Първоначално написано от Andreev
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Искаш ли да си с мен,Мислиш ли че ще стане нещо между нас,Ще се получи ли това с нас...мен най-често това ме питат![]()
Думите са просто излишни. Ако ви е хубаво заедно, ако се разделяте с "кога ще се видим пак" скоро ще дойде и целувката и всичко ще се нареди.
Първоначално написано от Lacey_66
![]()
![]()
![]()
tva me razcepi ot smqh :P
Ае си станем гаджета![]()
![]()
много изтъркано и децата в първи клас дори вече не го използват
а иначе няма някъв определен начин на предлагане излизате няколко пъти и то само си идва
![]()
mi ko ti si misli6 4e hodite a pak toi/tq 4e prosto tova e porednata zaribqvka..![]()
![]()
golemi teorii praq
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Има го и тоя момент.. но и това с "искаш ли да станеме гаджета" или "айде да ми станеш гадже" е супер тъпоПървоначално написано от AnGel_fReE
просто си има други начини но не и това![]()
Значи глей ся,баце.
Първо я водиш у кафето на село.
Купуваш и 1 кола с 2 принцеси
и я оставяш да се наплюска кат свиня.
После я притискаш у кьошето ,
целуваш я страстно и я питаш
дали иска да сте гаджета.
Отговорът няма значение.
После и сваляш гащите
и я почваш у кенефо.
Тогава я питаш иска ли
да ти стане гадже.
Ако каже "не",значи
ти е малка пишката и трябва да отидеш
да я разтягаш у вас да стане по-дълга.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
като излезете заедно 2-3 пъти,те нещата ще се наредят и подходящите думи сами ще дойдат
Ми на мен ми седи леко тъпо да ми каже "ае да сме гаджета" или некфо такова. Няма кфо да се питате. Почвате та излизате тфа онова... Или можеш да питаш "искаш ли опитаме да сме заедно" макар че и тфа ми се струва излишно... просто излизате.. hug, kiss "обичам те" и тея работи и то си става... тфа мисля аз.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
![]()
![]()
a nee ne,tva me nacepi ot smqh,po-golqma prostotiq ne bqh 4yvala,aa ne ne 4akai,segi den sly6am podobni izkazvaniq,no ti kurti6
просто тя трябва да е наясно с чувствата ти и да ги споделя
![]()