Представям си кво ти е.. и знам кво е да си далече, в друга държава и да се прибираш рядко.. незнаеш той кво прай колкото и много доверие да му имаш, съмнението все си остава и то зареди тва че си далече...и като разбереш нещо скрито от тебе първата ти реакция е да мислиш за край или да му се развикаш...чесно и аз съм реагирала, но всеки прави грешки и винаги трябва да има компромис...
Колкото до тва излизане с тва другото момче..незнам кво сте прайли на тия снимки, че да са толкова лоши... аз лично имам момчета мн добри приятели и с тях излизах редовно в БГ и моя приятел възразяваше до някъде, но в кайна сметка се примири и раззбра, че не сме нищо повече от приетели... Явно сминките ви не са били толкова за пред хората както се казва, че твоя приятел да се засегне... Поне аз така го разбирам...
И да има ли желание има и начин...От тук нататък ти трябва да решиш кво искаш да стане.. дали го обичаш толкова много и искаш да си с него и без пойче такива зарибявки..или всичко свършва и си търсиш така наречeната 'голяма любов''