- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещата,които засягат всички...
Хей...
Хрумна ми да ви попитам....Кои според вас са нещата,които засягат всички ....и кои са тези,от които всички трябва да се интересуваме?
Надявам се,че има и такива,които ще пишат,защото темата е интересна
Та...Вие сте![]()
Момиче съм
ами според мен най-важното от нещата е да се научим да бъдем по добри...![]()
Взаимоотношенията между самите нас, според мен..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хората( всички хора) трябва да знаят какви са последствията от всяко едно тяхно действие- да се мисли не само със задника, а с това какво оставят зад себе си.
Глобалното затопляне, глобализацията...всичко с което ни глобяват (сами се глобяваме)![]()
образование : D
3тата коалициа ня БСП![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Това как Ахмет Доган има орден Стара планина, а 7мокласниците в автобуса мислят 1ви ноември за празник на бог Тангра.
wtfПървоначално написано от Pliok0019
?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тази сутрин си пътувам аз в 72 към училище и слушам двама (от разговора разбрах, че са 7ми клас) да си говорят...и се чудят защо на 1ви ноември няма да учат. След кратък спор, че е безсмислено да не учат, след като не е 3ти март и надеждата, че ще имат свободен ден, в който да пият цял ден бира....единия от тях каза: "Сигурно е няккаъв празник на бог Танга"...Първоначално написано от ScionOfStorm
всички ни засяга околната срема ... щото ние сме част от нея и ако продължаваме така да я рушим ще убием нея и себе си ... така че всички трябва да помислят за природата и да я защитават...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Такова нещо не съществува и никога няма да съществува.
"Кои според вас са нещата,които засягат всички"
Отговорите до тук:
глобалното затопляне !!! - Добре, но има хора, които не се интересуват от него, примерно SWASTICA.
ами според мен най-важното от нещата е да се научим да бъдем по добри... - Има такива, които не ги интересува дали ще се учим да бъдем по-добри. Пример SWASTICA.
Има и такива, които не се интересуват от историята и така нататък.
Следователно думата "всички" вече не може да се използва, капиш?
Няма такова нещо, което да засегне всички!
Може да засегне 99.99% от населението, но пак няма да е всички.
Мислиш ли, че абуригените се интересуват от глобални затопляния и история на Света?
Ами индианците?
И другото:
и кои са тези,от които всички трябва да се интересуваме?
Абсолютно относително.
Различни хора, различни мнения. Такова мнение, което да се споделя от целия Свят в една и съща форма НЕ СЪЩЕСТВУВА.
Всъщност някои хора имат различни заболявания и мозъка им е боза..Първоначално написано от Кръчмонавт
Не се интересуват от нищо... Има и хора в кома, които също не се интересуват от нищо...
Циганизацията и мюсюлманизацията засяга всички българи.
Проблемът с озоната дупка засяга цялото население на Земята.
Затова се сещам сега.
И аз така мисля.Образование и политика /които много куцат/ същоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Първо - не го каза точно по този начин. Второ - това,че някой е изразил мнение,сходно на моето,значи ли,че не трябва да пиша в темата?Първоначално написано от Arisches_Kind
Всички трябва да се интересуваме от Земята,от това как да я пазим и да се грижим за нея,за да прави същото тя за нас,как да пестим земните ресурси,и естественно как да се държим един с друг и да се обичаме....Малко хипарско прозвуча![]()
Down On The Farm!!!
Само това да се чува!Първоначално написано от axl_baby
![]()
Първоначално написано от LINKNOT
![]()
Down On The Farm!!!
kak da se nay4im da igraem football.. ! nedopustimo e raven s 4erna gora i gruziq da praim..![]()
![]()
![]()