.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    In His Heart ~

Изместване на прасеца ????

Абе .. от месец и нещо много на често , докато спя ме заболява крака..

Начи .. заспивам вечер .. и през нощта се пробуждам един два пъти .. и когато съм спала със свити крака .. като ги опъна (като се протягам ) и долната част на крака ( прасеца ) ме заболява ужасно много и това в продължание на 2-3 месеца , но сега започна да става много по-често .. Баба ми каза , че ми се измествал прасеца А иначе като цяло болката е много неприятна и остра .. аз буквално стоя 5 минути седнала в леглото и се въртя насам натам .. щото ако си бутна крака ме заболява още повече ..
    На кого му се е случвало и нормално ли е ? И ако ви се е случвало , какво правите ?

Незнам дали има други теми , тай като незнаех под какво име и как да го търся в търсачката !

Благодаря предварително

При мен се е случвало нещо подобно, само че ми се прецаква нещо една от точките на крака и сичко ми изтръпва и умирам...иначе ти що не идеш на лекар?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Да, случва ми се доста често. Аз си счупих крака и бях 45 дни в гипс, като 15 дни не съм стъпвала изобщо на крака. След като ми махнага гипса започна да става така при мен. Нарича се схващане, а не преместване. Казаха ми леко да бодна прасеца си с игличка (не да се пробода), но на мен толкова мн ми се спи и ме боли,че все не стигам до там :d
    на лекар не съм ходила, обеснявах си го със стоенето с гипс, но вече минаха 7 месеца, откакто съм без гипс и започна и на другия крак така да ми става и не знам..
    Ако ходиш на лекар кажи какво ти е казал

Град
    In His Heart ~
    Еми незнам .. може да отида .. аз се чудех дали има други които знаят как да спрат болката но мерси пак ..

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Да.. Това е вид схващане.Ужасно е , но мисля ,че няма какда ти помогнет.Там има някаква жила.. И аз не знам.Но е много неприятно.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Прасецът ти не се е изместил.Боли те,защото спиш със свити крака.Просто мускулът ти се схваща.Случвало ми се е и нищо не правя по въпроса и то след време ми минава.В такива случаи не спя със свити крака.

Град
    In His Heart ~
    Че аз да не би да се усещам , когато спя .. просто по навик се протягам и той изведнъж се схваща .. а другото което е , че сестра ми спи до мене и аз като се свивам от болка и кат се въртя тя се събужда ..

Просто ти се схваща прасецът.Получава се когато мускула рязко се натовари или след като продължително време е бил натоварван.На мен доста често ми се случва след като съм ходил да ритам и да ми се схване 3-4 пъти по време на мача и след това.
    П.С.:Когато ти се схване крака веднага го изпъваш и допираш стъпалото си до някоя плоскост така че да натиснеш крака си...При мен помага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си