.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80

Тема: o.0 смях...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
    Тъпа си
    +1...Ясно,точно,кратко.Това да се смееш на някой защото се сваля т.е. прави нещо съвсем нормално е глупаво...а това да се мислиш за готина и популярна и нещо повече от тях е умствена болест - нарича се грандомания...да не говорим че това че ти и класа ти заклеймявате дадените хора като зубри не го прави такива. Можеш да наречеш лайното бонбон - то пак си мирише.Няма да споменавам кой имам предвид - от мнението на мнозинството тук е пределно ясно.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен
    ми аз ти предлагам да си гледаш живота, кво те интересуват другите, че чак и теми пускаш?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Cofia
    умна си

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    и на мен би ми било смешно но все пак и те са хора и могат да правят каквото пожелаят .. а пък относно хорското мнение .. не плащам такъв данък .. при нас няя как да стане ... (тоест има ) защото сме 28 момчета
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Horrorwood
    На мен пък ти си ми доста смешна. Да не мислиш, че ти като се натискаш на някой си по-сериозна, малка лигло? Май целия клас трябва да си хванете куклите и да си играете пак.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от ndle
    умна си
    Ама в кавички!

Голям фен
    Детска радост, шарени бонбонки. Надявам си да си чувстваш по-добре, като осмиваш другите. Поздрави и пожелания за весело детство.
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ех тия форуми са голяма работа. Много сте двулични, сигурно 90% от вас ще се смеят ако видят зубъри да се свалят, ма тука се прайте на интелигентни и на защитници на справедливостта Това на живо никой от вас няма да го каже. Обективно погледнато, е забавно да се свалят зубъри и да наблюдаваш отстрани. Вие големи интелектуалци се оказахте, пък на авторката курва викате
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Там, където е сърцето...
    Ти на колко си че те интересуват подобни въпроси?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    In the middle of Nowhere
    Много си тъпа Как може такова нещо бе
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Хахаха имам чувството че авторката на темата е била сваляна от зубърче........макар че тя отрича.Незнам какво те кара да се смееш,а и не виждам причина за смях,така че тва за мен е безсмислена тема.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Ех тия форуми са голяма работа. Много сте двулични, сигурно 90% от вас ще се смеят ако видят зубъри да се свалят, ма тука се прайте на интелигентни и на защитници на справедливостта Това на живо никой от вас няма да го каже. Обективно погледнато, е забавно да се свалят зубъри и да наблюдаваш отстрани. Вие големи интелектуалци се оказахте, пък на авторката курва викате

Кое му е смешното..... Може да е странно.. Но какво пък, да се свалят да се обичат каквото искат да правят това влиза ли в интересите на другите.... Знаете ли заще се смеете на такива хора...Защото нямате смисъл в живота нямате си цел... търсите само интригата само клюките..ако става въпрос такива хора като вас не се смеят само на зубърите... смеят се на всички и обсъждат всички.... Баси неразбраните деца....

Супер фен Аватара на Qnchety
    И кое му е смешното като се свалят? Разкажи по подробно, че и ние да се смеем

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от loveme123
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3

Кое му е смешното..... Може да е странно.. Но какво пък, да се свалят да се обичат каквото искат да правят това влиза ли в интересите на другите.... Знаете ли заще се смеете на такива хора...Защото нямате смисъл в живота нямате си цел... търсите само интригата само клюките..ако става въпрос такива хора като вас не се смеят само на зубърите... смеят се на всички и обсъждат всички.... Баси неразбраните деца....
    Деца ли.. и баща ми да ги види може да се засмее. Кво лошо има да се забавлявам със забавните неща около мене? Ама само ти няма да се засмееш, човекът с цели в живота. Тва няма нищо общо с чувството за хумор
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

^ мерси брато наистина е хипер забавно около тях, освен това най-смешното е че на момчето гласа му е 1 към 1 с тоя на момичето (тоест на boy му е хипер женски ) аве напрао щтяхме днес да се попикаем от смях щото не моеш да разбереш кой кое казва ако не ги гледаш аа само как си говорят... мали мали
    айде ако още някой ше ме оплюва и ше ми казва курва за тфа че сички се смеем, даже и госпожите, да заповяда

Според мен не е смешно. [/b]
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Ти пък си доволно ограничена и лекомислеща ..

Оф,айде вие тука четете морал,ама и вие се смеете
    ххахаа
    аз си признавам,че ми става смешно
    и,да,глупаво е да се смея..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: o.0 смях...

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    Винаги ми е било хипер смешно когато зубъри се свалят при вас в класа има ли такива неща вече как реагирате като ги видите (аз избухвам в смях и се прая че някоя фр е казала нещо смешно за да не ги засегна) аве изобщо хем са им тъпи лафовете ( щото се пак са зубъри де ) хем ии те имат право на гаджета ама ми е хипер хипер смешно айде comment

Каква огранечена кифла сиии
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ха ха ..трябваше да се смея ли?! не се мисли за нещо повече от тях с тези "хубави" теми

Град
    Непостоянно
    мале мале майко мила...къде попаднаххх кво му е смешното...ти да не си мислиш че на тебе не ти се смеят..хаахаха...има си хора за всичко...мога да ти кажа че тва тойто дори е измислица за зубарите..пускаш тъпи теми без смисъл колкото за занимавка...хахаха...земи млъкни и си учи уроците..аа и да те питам на колко под 14 си..аа
    .!.

x
    аь ус ефь пьтнсше

не съм се замисляла.. пък и не мисля, че ще е нещо смешно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си