.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Тема: o.0 смях...

Град
    Bulgaria
    Ем кво да ти кажа ... В нашия клас тва между зубър и зубърка е невъзможно ... Явно зубърите ни са прекалено ''зубъри'' . Ама и момичетата са си готини от нашия клас , така че не им требват зубъри
    Out of control

Град
    ~*иЗ мОя сВят*~
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto_93
    Пфф и така наречените зубари са хора и щом искат да си се свалят, си се свалят. Чесно казано до сега не съм виждала да го правят, но ако видя нз как ще реагирам, сугурно както като видя обикновено момче и момиче, т.е. ще ми е безразлично
    +1
    s3xy... ти си мн забавна ха-ха
    I L0VE MY FRIENDS

Супер фен Аватара на gabi_94
    оффф тая дума зубър я мразя... понеже имам добър успех и висок бал, тея от моя клас ме мислят за зубър мамка му... аз просто имам мозък в главата и запомням по-лесно уроците кво да направя. Поддържам си се, мисля, че изглеждам добре, пък и не е само моя мнение, не ми е трудно да се запозная с някое момче, а пък идиотите от моя клас постоянно ме убиждат и засягат, до сега никога не ми се е случвало някой да ме мисли за зубър...
    И вие кво имате предвид под зубър - очилатко, облечен с дрехи от 20 век, със сандвич, приготвен по специална рецепта на мама, прочел над 1000 книги...еми има и такива де, мааа не бъркайте понятието зубър...А и зубърите имат право да се свалят, и те са хора де
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    between the stars ,,
    като бях в първи втори клас се хилих на такива простотии всички си е нормално бе хора ...всички сме еднакви това че един е по умен от друг неозначава че е различен
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    оффф тая дума зубър я мразя... понеже имам добър успех и висок бал, тея от моя клас ме мислят за зубър мамка му... аз просто имам мозък в главата и запомням по-лесно уроците кво да направя. Поддържам си се, мисля, че изглеждам добре, пък и не е само моя мнение, не ми е трудно да се запозная с някое момче, а пък идиотите от моя клас постоянно ме убиждат и засягат, до сега никога не ми се е случвало някой да ме мисли за зубър...
    И вие кво имате предвид под зубър - очилатко, облечен с дрехи от 20 век, със сандвич, приготвен по специална рецепта на мама, прочел над 1000 книги...еми има и такива де, мааа не бъркайте понятието зубър...А и зубърите имат право да се свалят, и те са хора де
    изобщо не мисля хората като теб за зубъри, амам предвид дебел, неподдържано момиче, което в междучасието не излиза от стаята и не слуша музика...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Леле, колко са ти изкривени представите за света... Яко си се нагледала на лигави филмчета като Mean Girls май!

Омм, серизонУ? И понеже имат отлични оценки по всичко не са хора, така ли? Доста си ограничена.

На мен пък би ми било кеф, а не смешно да ги гледам да се свалят. Особено ако са хубава двойка, кво лошо има?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Какво като не излизат от стаята? И така и не разбрахме кой клас сте, на колко години сте? Апък всеки си има чувства и т.н. напълно нормално е да са се харесали и да се свалят. Сигурно, ако бяха 'най-яките' в класа щеше да им завиждаш....
    Reality is wrong. Dreams are for real

ДЕца мили... какво разбирате под зубър? Такъв, който има по-добри оценки от вашите ли?
    Дебело и неподдържано момиче изобщо не е зубър. Просто е дебело и неподдържано момиче. А това, че е дебела не ти дава право да й се подиграваш. Ако има някакъв проблем с метаболизма?
    Сериозно, определено майка ти би дала мило и драго да бъдеш от онези дечица, които си седят кротко и спокойно и си учат уроците, за да имат бъдеще един ден. А не да си от 'много готините', за които 'свалките' между 'готините' са най-важното нещо.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Boulevard of broken dreams

Общо взето за вас всички,които учат и имат някви амбиции,са зубари
    Аз си уча пък представи си и гадже имам ..... И е супер тъпо като ме наричат "зубърка" Уча поне да имам елементарни знания За съжаление,повечето кифли ги мързи да си седнат на задника и да учат и трябва да си избият комплексите....
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

^ както видяхте в предните постове изобщо не съм споменавала оценки, аз също имам само над 5, но те просто... няма точна дума и зубър беше най-близката. Ок, дайте са сменима на сдухани, смотани и неподдържани, защото това са те
    П.П не съм кифла и имам амбиции, просто... уф смешно е ако си там

Цитирай Първоначално написано от s3xy...
    ^ както видяхте в предните постове изобщо не съм споменавала оценки, аз също имам само над 5, но те просто... няма точна дума и зубър беше най-близката. Ок, дайте са сменима на сдухани, смотани и неподдържани, защото това са те
    П.П не съм кифла и имам амбиции, просто... уф смешно е ако си там

Няма да ми се обиждаш, но за мен си ПРОСТА КИФЛА.

Ебаси света, в който искаш да живееш. Където всички са готини и поддържани и не са "зубари" (каквато и да ти е представата за "зубър").

Айде със здраве и за в бъдеще се нядявам да се научиш да уважаваш чувствата на другите.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Айде със здраве и за в бъдеще се нядявам да се научиш да уважаваш чувствата на другите.
    И аз искрено и го пожелавам. Дано някой ден разбере колко тъпо изглежда от страни.

А иначе.. какво зубърите (макар че повечето хора под "зубър" разбират човек с отлични оценки) не могат да се свалят ли? Баси..

Град
    гр. Варна
    Само не успях да схвана кое е смешното че момиче и момче се свалят това че са зубари не им дава право ли?! Или когато зубари се свалят е смешноо?!?!??!
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

абе не че не уважавам чувствата им, просто те самите ( не всички "зубъри") са смешните до сега не съм се смяла на такива неща, нооо те са уникални просто

абе не че не уважавам чувствата им, просто те самите ( не всички "зубъри") са смешните до сега не съм се смяла на такива неща, нооо те са уникални просто
    Обясни ми защо да са смешни? Какво всъщност разбираш под думата "смешен"?
    Знаеш ли, прочетох няколко страници от темата и на бас, че ти си от тези наперени комплексирани кифли, които винаги се стараят да смъкнат самочувствието на по-интелигентните от тях.
    Говориш за така наречените "зубъри" като за някакви...животни. Недостойни същества, изобщо като за нищожества. Сега, не знам дали наистина си говориш за тях с такъв тон по принцип, но такова впечатление оставаш с първия си пост в темата.
    Харесването/влюбването е нещо специално за всеки човек. Както за теб, така и за "зубърите". Обаче обясни ми защо когато ти се сваляш с някого, няма да е смешно, а трогателно, невероятно, чудесно и т.н., а когато са двама "зубъри", всички трябва да опадат на земята от смях? Какво му е смешното? Това, че по-низшите от вас - "готините", имат чувства и им се иска да ги споделят с някого? Уау, ако целта ти беше да ме отвратиш, то поздравления - успя.

И забележи - навсякъде съм писала думата зубър в кавички. Почти никой не схваща разликата между зубър и интелигентен човек. Интелигентен човек е този, който мисли логически, умее да разсъждава, помни и знае много и най-различни неща. Следователно изкарва отлични оценки, ясно е. "Зубърът" ще си дърпа косата над учебниците цяла седмица преди изпитване, но в решаващия час ще пелтечи/няма да помни нищо. Следователно няма да изкара добра оценка. Ето това е огромната разлика. И за стотен път, научете го: Зубърът в истинския смисъл на думата е бозайник от разреда Чифтокопитни.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Не не са ми смешни,няма нищо лошо в това да се свалят.Естествено ще ги побъзикам малко,но нишо повече

Град
    40 Miles from the Sun
    Авторке,не се излагай. Как може толкова да си проста и ограничена, не ми го побира главата направо. По-скоро ти си смешна с твоите задръстени представи, отколкото те а.к.а "зубърите".

Аз ли нещо пропуснах или авторката не каза на колко години е ? Не искам и да си представям на колко (10/11/12) години е Ужасно глупаво е да се смееш на някой..за каквото и да било. Аз не мисля, че си кифла или бля бля..мисля, че ти липсва елементарно възпитание. Но..представям си ''зубърите'' как се смеят на кухи лейки като теб (сори за израза, но с такова впечатление останах)

Смешната в момента си ТИ!

Баси безсмислената тема.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

ei seksi ti si mn glupava be ofco kak moje da si tolkva tupa izobshto ebati kompleksiranata kifla za kva se mislish 100 % si nqkva super smeshna haha

^ щом всички ме мислите за такава защо очаквате и да ми пука? както и да е, темата мисля че е за lock

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Повечето зубъри са асоциални, мислят се за повече от другите, и с удоволствие бих се засмял на "свалките" им. Вие тука много съзнателни се оказахте
    Убеден съм, че на 2/3 от хората, писали в темата, може по другите им мнения да си проличи, че имат същите качества, за които съдят авторката, така че се махайте с лицемерието си.
    Или пък уважавате зубърите, щото ви подксазват
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Повечето зубъри са асоциални, мислят се за повече от другите, и с удоволствие бих се засмял на "свалките" им. Вие тука много съзнателни се оказахте
    Убеден съм, че на 2/3 от хората, писали в темата, може по другите им мнения да си проличи, че имат същите качества, за които съдят авторката, така че се махайте с лицемерието си.
    Или пък уважавате зубърите, щото ви подксазват
    Хитро си сложил/а думичката "повечето" в първото изречение. ;р
    Аз съм причислена към "зубърите" също, но не се мисля повече от другите. По-скоро другите се мислят за повече от мен, за съжаление. Никога не са ме уважавали, не са ме приемали като нормален човек и... май ще си завърша седми клас изолирана от почти всички.
    Всъщност дори нямам представа защо го написах, няма значение. (:

Просто...уважавайте така наречените "зубъри", защото и те са хора, те също имат чувства и имат право да ги показват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си