Цитирай Първоначално написано от s3xy...
абе не че не уважавам чувствата им, просто те самите ( не всички "зубъри") са смешните до сега не съм се смяла на такива неща, нооо те са уникални просто
Обясни ми защо да са смешни? Какво всъщност разбираш под думата "смешен"?
Знаеш ли, прочетох няколко страници от темата и на бас, че ти си от тези наперени комплексирани кифли, които винаги се стараят да смъкнат самочувствието на по-интелигентните от тях.
Говориш за така наречените "зубъри" като за някакви...животни. Недостойни същества, изобщо като за нищожества. Сега, не знам дали наистина си говориш за тях с такъв тон по принцип, но такова впечатление оставаш с първия си пост в темата.
Харесването/влюбването е нещо специално за всеки човек. Както за теб, така и за "зубърите". Обаче обясни ми защо когато ти се сваляш с някого, няма да е смешно, а трогателно, невероятно, чудесно и т.н., а когато са двама "зубъри", всички трябва да опадат на земята от смях? Какво му е смешното? Това, че по-низшите от вас - "готините", имат чувства и им се иска да ги споделят с някого? Уау, ако целта ти беше да ме отвратиш, то поздравления - успя.

И забележи - навсякъде съм писала думата зубър в кавички. Почти никой не схваща разликата между зубър и интелигентен човек. Интелигентен човек е този, който мисли логически, умее да разсъждава, помни и знае много и най-различни неща. Следователно изкарва отлични оценки, ясно е. "Зубърът" ще си дърпа косата над учебниците цяла седмица преди изпитване, но в решаващия час ще пелтечи/няма да помни нищо. Следователно няма да изкара добра оценка. Ето това е огромната разлика. И за стотен път, научете го: Зубърът в истинския смисъл на думата е бозайник от разреда Чифтокопитни.