- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- o.0 смях...
Обясни ми защо да са смешни? Какво всъщност разбираш под думата "смешен"?Първоначално написано от s3xy...
Знаеш ли, прочетох няколко страници от темата и на бас, че ти си от тези наперени комплексирани кифли, които винаги се стараят да смъкнат самочувствието на по-интелигентните от тях.
Говориш за така наречените "зубъри" като за някакви...животни. Недостойни същества, изобщо като за нищожества. Сега, не знам дали наистина си говориш за тях с такъв тон по принцип, но такова впечатление оставаш с първия си пост в темата.
Харесването/влюбването е нещо специално за всеки човек. Както за теб, така и за "зубърите". Обаче обясни ми защо когато ти се сваляш с някого, няма да е смешно, а трогателно, невероятно, чудесно и т.н., а когато са двама "зубъри", всички трябва да опадат на земята от смях? Какво му е смешното? Това, че по-низшите от вас - "готините", имат чувства и им се иска да ги споделят с някого? Уау, ако целта ти беше да ме отвратиш, то поздравления - успя.
И забележи - навсякъде съм писала думата зубър в кавички. Почти никой не схваща разликата между зубър и интелигентен човек. Интелигентен човек е този, който мисли логически, умее да разсъждава, помни и знае много и най-различни неща. Следователно изкарва отлични оценки, ясно е. "Зубърът" ще си дърпа косата над учебниците цяла седмица преди изпитване, но в решаващия час ще пелтечи/няма да помни нищо. Следователно няма да изкара добра оценка. Ето това е огромната разлика. И за стотен път, научете го: Зубърът в истинския смисъл на думата е бозайник от разреда Чифтокопитни.