- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Веганство и Вегетарианство
Да живеят пържолите!!![]()
What you give is what you get!
Затънала съм в нещастие и депресия направо..Първоначално написано от Кръчмонавт
Чрез купуването на месо и колобаси човек подкрепя тази индустрия, което води до убиване на нови и нови животни, защото има търсене. Демек подкрепяш убийството, а хората, които уважават живота, не биха "спонсорирали" смъртта на което и да е било живо същество (има някви изключения, ама не говорим за тях сега).
По-скоро бих умряла напразно, отколкото да предпочета някой да ме пъхне в печката с праз лук за гарнитура...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Вегетарианците са толкова малко, че са направо нищожен брой в сравнение с тези, които ядат месо... никой не сме ощетили.
Поради същата причина (малкото количесто вегетарианци) някой трябва да е много наивен да си мисли, че ще промени нещата, ако не нагъва плът. Просто това е една огромна индустрия, защото потребителите й сигурно са 80-90% от населението на земята... изгубена кауза.
А ве ква е тая тъпотия е ?
Каква етика, какви пет лева ?
От мезето по-арно няма.
Дай да вкараме и на лъвовете идеята да не папкат антилопи (примерно) , щото е жестоко![]()
Всичко е една хранителна верига, като ние сме най-отгоре !
ТОЧКА !
СВИНСКО И БИРА ДО КАЯ НА ДНИТЕ МИ !
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Кой като си иска ще пише е, рендета !
Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Сега почни да обясняваш, че имаш и личен живот... интересно на кого ли напомняш.Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
Хахах, май не намери за какво по-умно да се хванеш.Първоначално написано от Кръчмонавт
Просто реших да се откажа колегите ти в кочинката.![]()
Гнусно ми е просто. Повечето обичат шкембе, ама за мен това е отврат просто.Първоначално написано от TellMeYourName
Аз също съм на принципа Лактоововегетарианство не защото спазвам някакви специални режими,ами защото не харесвам на вкус месото...Въпреки това трябва да си призная,че менюто ми не е въобще разнообразно и незнам как се развивам толкова добре...но всеки с недостатаците си...
Не съм джвакала твойта, че да знаеш, драги.Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
Хехе, дори и да понамирисваме... по-лесно е да се изкъпеш, отколкото да отслабнеш, нали знаеш?
----------------------
Оф, аре стига. Не искам да се карам с тебе. Извинявай, не мисля наистина това, което казах.![]()
Ооо това не е за мен!Такъв съм чревоугодник - няма зайчета- байчета, няма еленчета, сърнички, глиганчета, птиченца, крави, пуйки... всичко под ножа!
![]()
Е, разбира се и доста зеленчуци ям... ама.... само на тях не става
![]()
\Първоначално написано от DJmx
И аз така !!!
хора, как може да не ядете месо, как живеете ???![]()
А инече и мен не ме кефат некои меса ,ама мръвката си е ВАЖНА ЕЙ...
А и аз на вилата ми без сръбска скара не мърдам !!!![]()
Първоначално написано от babity
ЛЕЕЕЛЕ... КОЛКО ГЛУПАВО МИСЛИШ, НЕ ВСИЧКО КОЕТО ЧЕТЕТЕ ИЗ ИНТЕРНЕТ Е ИСТИНА, ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ АКО ЯДЕШ ОРЕХИ ЩЕ СЕ РАЗБОШЕЕШ ОТ ГУША ИЛИ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА, В ОРЕХИТЕ НЯМА КИЛОГРАМИ ЙОД, И ПО 1 КИЛОГРАМ ОРЕХИ ДА ЯДЕШ НА ДЕН,КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО ПРОАСТО ЗАЩОТО ЗАСИЩАТ МНОГО, ПАК НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ ГУША![]()
И ТЪЙ КАТО ИМА ХОРА КОИТО ПИШАТ ГЛУПОСТИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ ПУСКАМ ЕДИН ЛИНК, И АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ МАЛКО (КРЪЧМОНАВТ ОСОБЕНО ТИ, ЗАЩОТО ТВОЙТЕ ПОСТОВЕ МИ НАПРАВИХА НАЙ ГОЛЯМО ВПЕЧАТЛЕНИЕ) . ТА ВСИЧКО В ТОЗИ САЙТ СИ ИМА ЕЛЕМЕНТАРНА ОБОСНОВКА,КОЯТО ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ.... http://vegetarianstvoto.hit.bg/
П.С. ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ СПОРИ С НЕВЕЖИ, ЗАТОВА САМО МОГА ДА КАЖА FIRE BUN DI BABYLONIANS DOWN
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Месото над ВСИЧКИ !
Да го духат тревопасните !
Кажи е резак, какво те мъчи ?Първоначално написано от tqnkо
Вегетериантство, вегеизвращение и све други глупости равно на полезно и правилно хранене ? - ДА, ДА .
Аз зеленчуци почти не ям, пък ако и от месото се откажа... Просто не се виждам без месо. Ама евала на всички вегетарианци, веганци и т.н.
Кое му е евалата бе.
Да се правиш на интересен, щото е модерно да си вегипедал...
Вярно,че има хора които не им понася месото, но 90% са позьори които си мислят ,че се хранят здравословно с гумени домати.
Тъпчат се с химия, и си мислят ,че се хранят здравословно...
Няма да запаля аз колата и да отида до некое село да си купя чисто свинско мезе, ами ще се правя на интересен като се тъпча с турски и гръцки боклуци....
Най-зарибителното беше като казаха, че ядките били полезни![]()
Копуват турските боклуци пълни с отровни химии пак, иначе се хранят здравослвно !
Позьори!!! Пу на майка ви !
Това ти изказване говори само за ниската ти култура и интелектуално ниво, най малко имаш право да псуваш хората , различни от стадото... но да, никой не обича по добрите от него,отцепили се напредПървоначално написано от gbemXVII
![]()
А относно другото което си писал.. а знаеш ли това животно с какво го хранят, знаеш ли че много по лесно е за 3 месеца прасето да стане 200 кг като го тъпчат с хормони от колкото да го гледаш 1 година. 2ро... това че нямаш баба на село която да произвежда нормални зеленчуци си е само твой проблем, и много малък процент от вегетарианците не ядат месо от егостична гледна точка за да се хранят здравословно, а защото не искат да ядат други живи същества....![]()
Еми като иска да каже нещо да го каже по нормален начин, това с псувните и обидите е признак на слабост, използват ги хора които няма какво да кажат... та вярно че има някои които парадират с това, лично тяхна работа си е, но надали някой който не вярва че не е правилно да ядеш месо ,може наистина да спре, или може би има такива пози които само приказват но у тях си ядат пържолите и кюфтетата, това мен не ме засяга, всеки има право да бъде такъв какъвто си иска стига да не пречи на другите, така че "кръчмонавт" не прекалявай с грубия тон, щото всички много сте велики пред компютъра , но на живо не ставате... ( говоря за такива като теб които са голяма работа по форумите без покритиеІ![]()
Уау, спасяваш 1-2 крави годишно(може би), каква велика кауза![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb