.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 133 от общо 133
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от WinHater
    а на теб като не ти пука за тях защо не ходиш по улицата с нож в ръка и да колиш всичко което ти се прияде, пък мисля че може да съм по полезен на животните отвън вместо в затвора
    Да съм казал някъде че не ми пука..показвам ти ква простотия е вегетарианството
    За целия си живот в ядене на лайна ще спасиш може би 50 крави...взривиш ли една касапница ще спасиш хиляда ^

Мда, доста си полезен навън, драскането по форумите е особено полезно..
    Не ти стиска и това е.

ПП: Откога като взривиш нещо задължително те хващат ? о0
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
    Вярно,че има хора които не им понася месото, но 90% са позьори които си мислят ,че се хранят здравословно с гумени домати.
    Тъпчат се с химия, и си мислят ,че се хранят здравословно...
    Няма да запаля аз колата и да отида до некое село да си купя чисто свинско мезе, ами ще се правя на интересен като се тъпча с турски и гръцки боклуци....
    Най-зарибителното беше като казаха, че ядките били полезни
    Копуват турските боклуци пълни с отровни химии пак, иначе се хранят здравослвно !
    Тва е доста вярно всъщност... ако си нямаш собествено село, където да си копаш и да знаеш, че не си блъскал лайна в зарзавата, отпиши всякво здравословно хранене. Но аз съм твърде далеч от мисълта за здравословен живот, така че това ни най-малко не ме касае..
    По мои наблюдения повечето хора се отказват от животинските благини от морална гледна точка, а не заради здравето.
    Все пак човекът, стартирал това "движение", е станал вегетарианец на 14, а веган на 30 и е доживял до завидните 90 години.

WinHater, жертвата да се откажеш от животинското не е достатъчна! За да си true, а не от 90те % позери, трябва да изравниш със земята поне няколко кланици. Заемай се! Веднага!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    това че от вас бълва агресия , при мен не е така, предпочитам да правя каквото ми е по силите без да наранявам други хора ,пряко или косвено, всеки си прави квото сметне за добре. по тази логика да дойда вас да гръмна и всички хора които ядат месо, хайде моля ви се, не изпростявайте
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Цитирай Първоначално написано от WinHater
    Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
    Кое му е евалата бе.
    Да се правиш на интересен, щото е модерно да си вегипедал...
    Вярно,че има хора които не им понася месото, но 90% са позьори които си мислят ,че се хранят здравословно с гумени домати.
    Тъпчат се с химия, и си мислят ,че се хранят здравословно...
    Няма да запаля аз колата и да отида до некое село да си купя чисто свинско мезе, ами ще се правя на интересен като се тъпча с турски и гръцки боклуци....
    Най-зарибителното беше като казаха, че ядките били полезни
    Копуват турските боклуци пълни с отровни химии пак, иначе се хранят здравослвно !
    Позьори!!! Пу на майка ви !
    Това ти изказване говори само за ниската ти култура и интелектуално ниво, най малко имаш право да псуваш хората , различни от стадото... но да, никой не обича по добрите от него,отцепили се напред
    А относно другото което си писал.. а знаеш ли това животно с какво го хранят, знаеш ли че много по лесно е за 3 месеца прасето да стане 200 кг като го тъпчат с хормони от колкото да го гледаш 1 година. 2ро... това че нямаш баба на село която да произвежда нормални зеленчуци си е само твой проблем, и много малък процент от вегетарианците не ядат месо от егостична гледна точка за да се хранят здравословно, а защото не искат да ядат други живи същества....
    Е , ама разликата е,че аз знам с какво се тъпча.Докато вие си мислете ,че се храните здравословно...смях.
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Аз имам нещо като въпрос... преди няколко дни една колежка на майка ми, която от година не яде месо, а от няколко месеца и млечни продукти + яйца, е припаднала и сега е в болница. Признала си е, че се е лишавала от животински продукти, докторите били възмутени, с много нисък хемоглобин е и ще й преливат кръв. Та задължително ли е това състояние да се дължи непременно на липсата на тази храна или си е до организъм?

Изглежда логично.. мерси.

Град
    ФъФф КлубЪъ
    който не яде месо, ще го боли от юмруците ми ье