- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Веганство и Вегетарианство
Да съм казал някъде че не ми пука..показвам ти ква простотия е вегетарианствотоПървоначално написано от WinHater
За целия си живот в ядене на лайна ще спасиш може би 50 крави...взривиш ли една касапница ще спасиш хиляда ^
Мда, доста си полезен навън, драскането по форумите е особено полезно..
Не ти стиска и това е.
ПП: Откога като взривиш нещо задължително те хващат ? о0
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Тва е доста вярно всъщност... ако си нямаш собествено село, където да си копаш и да знаеш, че не си блъскал лайна в зарзавата, отпиши всякво здравословно хранене.Първоначално написано от gbemXVII
Но аз съм твърде далеч от мисълта за здравословен живот, така че това ни най-малко не ме касае..
По мои наблюдения повечето хора се отказват от животинските благини от морална гледна точка, а не заради здравето.
Все пак човекът, стартирал това "движение", е станал вегетарианец на 14, а веган на 30 и е доживял до завидните 90 години.
WinHater, жертвата да се откажеш от животинското не е достатъчна! За да си true, а не от 90те % позери, трябва да изравниш със земята поне няколко кланици. Заемай се! Веднага!![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
това че от вас бълва агресия , при мен не е така, предпочитам да правя каквото ми е по силите без да наранявам други хора ,пряко или косвено, всеки си прави квото сметне за добре. по тази логика да дойда вас да гръмна и всички хора които ядат месо, хайде моля ви се, не изпростявайте
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Е , ама разликата е,че аз знам с какво се тъпча.Докато вие си мислете ,че се храните здравословно...смях.Първоначално написано от WinHater
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Аз имам нещо като въпрос... преди няколко дни една колежка на майка ми, която от година не яде месо, а от няколко месеца и млечни продукти + яйца, е припаднала и сега е в болница. Признала си е, че се е лишавала от животински продукти, докторите били възмутени, с много нисък хемоглобин е и ще й преливат кръв. Та задължително ли е това състояние да се дължи непременно на липсата на тази храна или си е до организъм?![]()
Изглежда логично.. мерси.![]()
който не яде месо, ще го боли от юмруците ми ье![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец