- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На сметка или с ваучер...? =]
Аз лично, съм на сметка. Преди бях на ваучер и ми беше много добре, но поради една друга история се преместих на сметка.Иии сега просто ми е много гадно така, защото просто харча мнооого пари
Чак аз не мога да си повярам. А преди с ваучера съм карала с по 5-10 лв цял месец... Та направих темата, за видя вашето мнение и да разбера за вас кое по-удачно и удобно?
Да си на сметка или на ваучер?
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Харчат се повече пари,но на сметка си е 100-ци пъти по-добре
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
От както имам телефон винаги съм бил на сметка, никога не съм имал лимит родителите ми са ми имали доверие, че няма да злоупотребявам с тяхното доверие.
Много се дразня на хората, които вечно нямат пари в картата и само клипват, за да им се обадя после![]()
Аз винаги съм била на сметка, но харча съвсем малко.
LOOP by Mtel
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И харча много по-малко пари, защото не ми се налага да пиша 476365 смс-а месечно за "по-евтино".Първоначално написано от Initial_D
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
сметка на ваучер не си заслужава,аз съм на лууп и ми е доста изгодно
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
с ваучер, на мене ми е по-удобно, иначе няма да мога да се контолирам![]()
хаха аз съм първата на ВАУЧЕР![]()
...
na smetka sum
на сметка съм
На ваучер съм.
Наще все ме карат да минавам на сметка,ама не искам.
на ваучер съм![]()
Суетата.Моят любим грях.
На сметка съм и ми е чук. Бащата плаща аз приказвам![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
на сметка мтел ...
никога не съм била на ваучер ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Много бързи пръсти имаш явноПървоначално написано от tqnkо
Баща ми беше казал, че ако месечната ми сметка падне под 50 щял банкет да направи
ама кмо да направя като 90% от гаджетата ми винаги са ми клипвали или аз им затварям....
На сметка съм и ми е по-удобно,защото пращам предимно смс-и,а ако не работи нет-а,от моя си гсм и така..а с 5 или 10 лв..не ми стигат![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
на ваучер сам .. аз само като съм на ваучер звъня като луда (когато имам пари) пък какво ли щеше да бъде ако съм на сметка .. не ми се мисли ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ми на ваучер съм![]()
На сметка. Преди бях на ваучер,
но ми омръзна да зареждам всяка седмица, пък и на
сметка излиза по-евтино.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
На сметка съм и е голям кеф![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .