Зеленчуков бульон... ти у вас също можеш да си направиш, вода, зеленчуци, сол и олио/зехтин. Като свариш зеленчуците или ги изпапкваш или просто си отливаш бульона.
Много сложно.

Филмите са, за който иска да се филмира, никой никого нищо не насилва.

Месото е вкусно обработено, посолено и т.н., аз сурово не съм яла.

Има хора, дето по рождение не понасят вкуса на месото, имам една такава приятелка- вегетарянка цял живот.

А за млякото и млечните- сметни колко е потреблението на мляко за някоя страна и колко свободни и щастливи кравки си виждала напоследък по поляните. Ако в източноевропейските пост-соц страни производството не е толкова опростено, то в по- развитите страни на животните се гледа като на суровина и се третират по същия начин. Друг въпрос, млякото, което достига до хората, в тея страни с кви чудеса е блъскано.

А пък съвсем трети е въпросът, че човекът е единственото същество, което след като мине сукалческата възраст продължава да пие мляко и то на друг вид...