Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
Цитирай Първоначално написано от пор
боб по манастирски.
Мене мама ми казва едни рецепти олдскул, пиперена каша и боб с маслини, дето едно време по постите са хапвали, ще я накарам да ми ги запише и ще ти пращам
Вкусноо! Boot ми разправяше за едни кюфтенца от тиквички май... ще я помоля да постне. :Р
Интересно е, когато кажеш на някого, че не ядеш месо + другите животински неща, и той веднага: о.О ама ти изглеждаш бледа.

Иначе това делене на животните винаги ми е било странно. Това за ядене, това пък не. Кво значение има дали ще е агънце, куче, заек или сибирски тигър?

Bloodlust, точно това ми обясняваше един биолог. Също съм чувала, че и соята може да доведе до рак. А да си чувал, че консумацията на месо също може да ти докара някои болести? Всичко в големи количетсва не е желателно. Никой не говори, че нагъваме соя по цял ден.
Разликата м/у нас и животните е, че ние имаме правото да избираме какво да си слагаме в чинията, докато те ядат инстинктивно. След като можем да живеем без животински продукти => няма нищо ненормално в това. Хората правят много неща срещу природата си... било то заради модата или моралните си възгледи.