Цитирай Първоначално написано от gbemXVII
Вярно,че има хора които не им понася месото, но 90% са позьори които си мислят ,че се хранят здравословно с гумени домати.
Тъпчат се с химия, и си мислят ,че се хранят здравословно...
Няма да запаля аз колата и да отида до некое село да си купя чисто свинско мезе, ами ще се правя на интересен като се тъпча с турски и гръцки боклуци....
Най-зарибителното беше като казаха, че ядките били полезни
Копуват турските боклуци пълни с отровни химии пак, иначе се хранят здравослвно !
Тва е доста вярно всъщност... ако си нямаш собествено село, където да си копаш и да знаеш, че не си блъскал лайна в зарзавата, отпиши всякво здравословно хранене. Но аз съм твърде далеч от мисълта за здравословен живот, така че това ни най-малко не ме касае..
По мои наблюдения повечето хора се отказват от животинските благини от морална гледна точка, а не заради здравето.
Все пак човекът, стартирал това "движение", е станал вегетарианец на 14, а веган на 30 и е доживял до завидните 90 години.

WinHater, жертвата да се откажеш от животинското не е достатъчна! За да си true, а не от 90те % позери, трябва да изравниш със земята поне няколко кланици. Заемай се! Веднага!