- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нямам късмет и тва е :(
значи си в даскало нали имаме нови и т.н. аз съм 10ти и има 1 момиче от 9ти клас супер много я харесвам и казах това на нейна фр, обаче се оказа, че това момиче харесвало един от моя клас, който изобщо не и обръща внимание ... като се разминеме по коридорите постоянно ни се засичат погледите ... какво да правя хелп![]()
+1Първоначално написано от MostHated
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Поискай от нейната приятелка телефона й/скайпа й....заговори я училище, действай!
Не ти личи, че си 10ти![]()
абе давай бе човек не му мисли много много![]()
+ Бог ти е дал уста да говориш,ти що се праиш на мишка,това е момиче не яде хора!Първоначално написано от pinky_shine
![]()
Мииии просто .. си отвори устата и не казвай на приятелки а на нея самата ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
koloto za zaglavieto i az sam taka spoX... emm pojelavam ti mn mn yspex .. i se pak q zagovori po nqkakuf na4in nqma da te izqde .. kaji si 4e mojesh i deistfai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
дааааПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
ами да говори с нея какво чакаш
![]()
наистина освен да я заговориш друга алтернатива имаш ли?
или очакваш да ти дадем нещо друго за акъл?
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.