- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Португалска закуска и още няколко неща?
Моля да ми обесните какво е това "португалската закуска","турско одеало" и "ледена пързалка",че днес попаднах в кофти ситуация,покрай незнанието си![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
а стига бе .. тва и аз не съм го срещал .....![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
И на мен ще ми бъде интересно някой да поясни ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
me 2Първоначално написано от mickelangelo
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
На мене ми звучат като "кафе на райбер", "турска ч**** + коса" и "насаме с мистериозната деси(/леви)слава , след като си я сложил във фризера"... Сериозно, и аз не знам, само предполагам.
Equality For All !
A brazilska muha znaete li kakvo e![]()
BoRi se DoKrai Za UsPeXa!
В гуугъла търсих,ама никъде нищоБая трудна питанка имам явно
![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
Гледай Дюс Бигалоу 2 и ще ти си изясни за португалската закуска. Май и другите ги имаше ма не съм сигурен.
http://bux-bg.com/?r=dudi
Плз кликайте тук-печелят се реални пари!!!
закуска в португалия, одеяло тачено в турция и замразена водна пързалка...Първоначално написано от ShadowzZz
![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
![]()
![]()
Евала на Маската,че ни просветли
Ако някой знае и другите какво значат ще бъда благодарна
Също ако някой знае такива интересни наименования на разни шантави неща да споделя! Благодаря много
![]()
аз знам> мн яка вечер, това е да хоиш на клуп сас френдуветеПървоначално написано от ShadowzZz
![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец
ледена пързалка не е ли онова място дето има лед по пода и се хлъзгаш по него с едни обувки с остриета на тях?![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
олеееее nekaf много си зле моито дите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Като се замисля.. жената не трябва ли да е по гръб? Поне на мен би ми било малко трудно да легна по корем и да си вдигна краката на VПортугалска закуска: Жената ляга по корем и вдига краката си нагоре,в различни посоки ( \/ ) .Мъжът чуква едно яйце в нейната **** и го изяжда!До последно![]()
![]()
![]()
![]()
абе ей!Първоначално написано от ValzZi
![]()
може да има и др значение но е и това беее!![]()
![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
CONGRATULATION.Първоначално написано от nekaf
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Олее ... много се смях на товаПървоначално написано от ShadowzZz
![]()
![]()
![]()
Таа предполагам, че е имал в предвид по гръб![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
hahahaha hahahhaha i ponqtie si nqmam ot portugalski zakuski,parzalki i t.n............![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
assd22 ni6to li4no no ot izvesno vreme postovete ti po4naha mnogo da mi praqt vpe4atlenie...I ako ne si zabelqzal ne si interesen, a daje si typ , misli mallko predi da pi6e6 shtot se izlaga6...i mahni taz snimka kato q vidq i mi se dopovry6ta...Първоначално написано от assd22
m/u drugoto ot kyv pol si ili i ti neznae6
a po temata v Deuce Bigalow - European Gigolo gi ima tezi ne6ta tam e pylno s takviz prostotii
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
бахти лудите работи![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx