- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Способни ли сте...
Първоначално написано от Boot
Е очевидно е, че не сме на едно мнение.
Аз ще обичам детето си, пък и когато една майка каже, че е готова да направи всичко за него, това би трябвало да означава наистина всичко.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За убийство не знам,ама точно сега,ако вида 2ма,ше им сваля кожата,като на зайчето от стария ми подпис![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Да убия може би не ми стиска. По-скоро да нараня много - и физически, и психически. Все пак убийството не е единственият начин да унищожиш някого.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не знам, надявам се че не. Зависи..
Сигурен съм, че и ти знаеш какви деца има, затова примерите ще (ти) ги спестя. Нямаш деца, доста далеч си от този момент, а и точно в тази тема не мисля че има място за каква да е хипотетика.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
P.S.: До форумните биячи и килъри: спрете си кабелната за седмица или oграничете Spice Pl. и кеча!;]
Хмм... и после цял живот да се измъчвам - не, не мога.Освен при самозащита, вероятно...
хъхъ..
Оф, дразня се вече...
Това е моето виждане по въпроса и няма да го промените.
Цвети аз съм съгласна с тебе и те разбирам може би защото и аз имам по-малка сестричка. Аз нея съм я отгледала и си е като мое детенце така че много добре мога да си представя какво е да имаш дете и колко много може да го обичаш. И какво би трябвало да значиПървоначално написано от ЦвЕтИт0
? Няма никакво значени какво е това дете и колко те ядосва, колко бели прави, колко те наранява.. Любовта ти към него не намалява!Сигурен съм, че и ти знаеш какви деца има, затова примерите ще (ти) ги спестя.
Цвети и ти имаш браче и знаеш за какво говоря![]()
Имам, на моменти ме ядосва страшно много и като цяло е невъзпитан, но каквото и да прави няма да спра да го обичам и да се грижа за него.
Същото е ще бъде, когато един ден стана майка.
![]()
![]()
И аз имам по-малка сестра, която обичам много.
Любовта не е константа! Казват, че няма майка, която да не обича детето си, но на практика не е така. И аз не(!) твърдя, че Цвети ще бъде такава, напротив - бих казал точно обратното, но при положение че си говорим за бъдеще неопределено(и то твърде неопределено в случая), то да твърдиш нещо подобно е смешно. Едно е да кажеш “да, бих убил заради брат си/сестра ми” друго за Нероден Петко. Както и да е. Всеки има право на мнение. Моето относно децата вече съм го писал неведнъж. [И нямах предвид малки такива (непослушно, бели..).] Не целя да се заяждам в случая нито имам време да навлизам по-подробно в темата (тук и за майчински инстинкт трябва да си говорим), а няма и нужда.
Способна съм да,стига да знам,че никога няма да ме хванат!
О, да, способна съм, сигурна съм. От много малка се кефя на кръв, да я гледам как тече топла.. не съм нито вапир, нито емо, просто се кефя понякогаНо определено съм способна само при някакви извънредни обстоятелства- посегателство над близък с възможен фатален край, над мен, при защита на дома си или страната си...
Всичко си зависи..
Не знаеш днес или утре какво ще те прихване.
Не се знае в каква ситуация мога да попадна. Сега, като се замислям, си казвам, че не съм никоя, нямам право да решавам кой трябва да живее, кой не трябва... но не, не мога да бъда сигурна. Могат да ми се случат такива неща, че да съм на друго мнение.
Бих убила при самозащита. Бих убила за близък човек.
А и се случва някога, без да си го искал и планирал.
Абее, всичко зависи от дадената ситуация...ако се налага ще го елиминирам![]()
we give it all.
Тука и с килъри е пълноЗаеби
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
За тоя индивид бих направил изключениеПървоначално написано от gbemXVII
Не бих. Безсмислено е! Против насилието и войните съм. Не бих посегнала на нечий живот..прекалено жестоко е.
Ходи си вкарай чекията ,че нещо много нервно го даваш.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Паляк.
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
паляк ш'е викаш на баща ти...Първоначално написано от gbemXVII
При нЕкви мега екстремни условия и ако е много наложително и си заслужава. В противен случай... имам ужастна съвест. Досега съм убивала единствено мъртво пиле (Боже, каквко изказване направих) - заклах го след като вече беше мъртво.![]()