- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Способни ли сте...
Не бих могла... на мен ми е мъчно за разпльокания комар, пък каво остава за човек. В много екстремна ситуация тип американски екшън /животът на приятел или на "лошия"/, бих, но би ми коствало после доста нерви и безсънни нощи.
То е лесно да си мислиш че ако се наложи може да застреляш някого(като във филмите), ама на живо, в реалната опасна ситуация като нищо може да изтръпнете. Някой хора може да се паникьосат и да се вцепенят от страх. Веднъж бях притиснат от един явно дрогиран тип, отначало се вцепених от страх, но после, след като разбрах че не е опасен, се успокоих. Иначе, ако става въпрос за самозащита, не бих се поколебал ако имам възможност да убия противника(стига да е толкова сериозна работата и ако мога да го убия лесно), но може да си умра от страх, а и трябва да се мисли за последствията, после в затвора може да идеш.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Сега бих казала, че няма да го направя, но не се знае какво ще ми се случи след години и как ще се развие животът ми. Все пак се надявам да не се стига до подобни ситуации.
Но винаги съм се чудила дали ако извърша някакво престъпление, най-вече убийство ще ме хванат - дали ще мога добре да прикрия следи, да не оставям улики и т.н.
А всеки казва, че при самозащита или заради близък ще убие ама ще се чувства гузно, а след това бихте ли се предали в полицията като сте толкова съвестни...едва ли.
..не бих могла. Освен, ако и аз не си изгубя разума.
Има къде-къде по-страшни неща от смъртта...
Да убиеш някого, означава да го избавиш от мъките му. Аз ако искам да му причиня зло, надали ще се старая да се 'отърве така бързо'.
А пък и защо да погубвам 2 живота.. неговия и моя?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не мисля, че съм способна, но все пак "Никога не казвай никога"... Не знам какво може да ми превключи в дадената ситуацияНО все пак - не смятам, че съм способна.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Хубава и интересна тема за размисъл.И все пак не зная как да отговоря . . не съм се замисляла ,мисля че не ,обаче ако някой нарани майка ми по какъвто и да е начин може и да го направяМисля ,че тя е единственият човек ,заради ,когото бих убила
![]()
Мисля ,че не бих ама зависи от обстоятелствата![]()
Down On The Farm!!!
Съмнявам се, че бих. Принципно паля много лесно, но рядко се вбесявам истински. А случи ли се по някое време въобще не осъзнавам какво правя. Но дори и тогава, не мисля че бих стигнала толкова далече![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не!... Никога не бих убила човек или някакво животно, защото всеки има право да живее, колкото останалите имат право...
![]()
![]()