.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Отново въпрос за белези...

Искам да питам .. имам дупчици по носа,от стискане на черни точки.. ии дори да имам пудра и фдт от горе пак си личат.. кажете пилинг или кфото и да е нз изобщо не съм наясно но искам носа да ми е гладък... кажете кфо да правя? а освент тфа... мазах се с контратубекс и 1 друг крем за белезите от акне... и не ми помогна нито 1то,нито другото.. кажете нещо наистина ефектно.. просто дори фдт и пудра,с кфот и да си мажа лицето нито скрива добре тия дупчици по носа ми,нито тия белези.... нз вече ..отчаях се от всички продукти за лице
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Roma, Italia
    Тези дупчици няма как да се заличат с кремове.Аз също имам на места по лицето.Доколкото знам има някакви процедури в козметичните салони,с които ги заличават с лазер.Предполагам,че има хора,които са по-запознати с това.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    BapHa
    Тези дупчици се наричат пори.Вземи си някакъв продукт за свиване на порите или по-добре се допитай до козметик.Не мога да ти препоръчам такъв, защото всяка кожа е индивидуална и продуктите действат по различни начини.
    Ако беше от Варна даже бих ти препоръчала козметик, но за София не знам..
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Град
    Roma, Italia
    Aз не говоря за пори,а тези "дупчици" се получават,когато изстискаш някоя пъпка.Но не всеки път стават белези от стискането.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Самите дупчици са от черните точки и са само по носа,а иначе отделно имам някакви петънца от стискане на акне вече,които нямат общо с тия дупчици..иначе нз ще питам верно някой козметик,ако никой не може да ми помогне..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си