- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- sony ericsson z530i
за тези телефони има ли слушалки?(за музиката)щото никъде не виждам отвор(като при другите телефони)и ако има колко може да струват едни стерео слушалки ?
Cruel Intentions
има слушалки не се притесняваи.Първоначално написано от mystery`girl
а дали ще са по скъпи от 15-20 лева?Първоначално написано от loveandemotion
![]()
Cruel Intentions
едва ли на на нокия оригинални слушалки струват 20 лв предполагам и за сонито са толкос върви в някои гсм магазин и питаи то зависи и според града и магазинаПървоначално написано от mystery`girl
![]()
Еми тоя телефон няма спициален отвора за слушалки..
просто буташ в отвора за зариадното..![]()
![]()
![]()
![]()
аз имах слушалки...
но те бяха менте и струваха 4 кинта..
след четири дена не работиха..![]()
![]()
![]()
![]()
затва отидох в магазина от които съм го взела и попитах за слушалки...и ти направи тка...![]()
![]()
![]()
![]()
П.п.-сории ама не помня цената на моите оргинални слушалки..![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Аз имам въпросният модел...слушалките са по 5 лв,оригинални към 15-20.Но те съветвам,да идеш да си купиш от W серията,аз вчера си взех W 302 /Sony ест/ и съм много доволен,много ме кефи...братовчедка ми пък си е взела K 530 и е много доволна...абе к'во да ти кажа ? Z 530 умря просто,много е стар...но до вчера и аз бях с такъв...буквално до вчера...![]()
е..тос телефон верно че го имам от 1 година обаче не мисля да го сменям ощеПървоначално написано от Lucho
просто исках да си зема слушалки не да сменям целия телефон
е..няма да е лошо ама хубавите са към 300..а ако ще си взимам ще е някой хубав..че на тос камерата му хич не е хубава и музиката се чува слабо..но засега само ще се снабдя със слушалки
та..окс аз ментета не искам..та в магазините на глобул примерно трябва д аима слушалки нали :P
Cruel Intentions