.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

sony ericsson z530i

за тези телефони има ли слушалки?(за музиката)щото никъде не виждам отвор(като при другите телефони)и ако има колко може да струват едни стерео слушалки ?

Cruel Intentions

Re: sony ericsson z530i

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    за тези телефони има ли слушалки?(за музиката)щото никъде не виждам отвор(като при другите телефони)и ако има колко може да струват едни стерео слушалки ?
    има слушалки не се притесняваи.

Град
    Bucharest, Romania

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    а дали ще са по скъпи от 15-20 лева?

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    а дали ще са по скъпи от 15-20 лева?
    едва ли на на нокия оригинални слушалки струват 20 лв предполагам и за сонито са толкос върви в някои гсм магазин и питаи то зависи и според града и магазина

Град
    The Girl fr0m hell..
    Еми тоя телефон няма спициален отвора за слушалки..
    просто буташ в отвора за зариадното..
    аз имах слушалки...
    но те бяха менте и струваха 4 кинта..
    след четири дена не работиха..
    затва отидох в магазина от които съм го взела и попитах за слушалки...и ти направи тка...

П.п.-сории ама не помня цената на моите оргинални слушалки..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Мега фен
    Аз имам въпросният модел...слушалките са по 5 лв,оригинални към 15-20.Но те съветвам,да идеш да си купиш от W серията,аз вчера си взех W 302 /Sony ест/ и съм много доволен,много ме кефи...братовчедка ми пък си е взела K 530 и е много доволна...абе к'во да ти кажа ? Z 530 умря просто,много е стар...но до вчера и аз бях с такъв...буквално до вчера...

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Аз имам въпросният модел...слушалките са по 5 лв,оригинални към 15-20.Но те съветвам,да идеш да си купиш от W серията,аз вчера си взех W 302 /Sony ест/ и съм много доволен,много ме кефи...братовчедка ми пък си е взела K 530 и е много доволна...абе к'во да ти кажа ? Z 530 умря просто,много е стар...но до вчера и аз бях с такъв...буквално до вчера...
    е..тос телефон верно че го имам от 1 година обаче не мисля да го сменям още просто исках да си зема слушалки не да сменям целия телефон е..няма да е лошо ама хубавите са към 300..а ако ще си взимам ще е някой хубав..че на тос камерата му хич не е хубава и музиката се чува слабо..но засега само ще се снабдя със слушалки та..окс аз ментета не искам..та в магазините на глобул примерно трябва д аима слушалки нали :P

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си