- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви е по-добре???
Sus e mngo po dobre
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Ми мисля, че Със, но понякога почвам да се чудя..
Ммм труден въпрос
май е по добре без ама .... зависи и от тва какво ти е гаджето дали е някой на който държиш както и той на теб ...
или е някъв мърлио който са ебава с теб нон стоп
тогава може и да ти е по добре без гадже
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
мииии в момента съм сам .. и ми е добре .. но предполагам че ако съм с някого .. който ме разбира .. и обича ще ми е по д0бре![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
За момента ми е все тая![]()
mi chestno kazano nqma baza za sravnenieama spored men zavisi i ot choveka s koito si
moje da hodish s nqkoi koito te qdosva totalno i ne se razbirate, karate se i t.n. spored men v takiva sluchai po-dobre sama
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
И двете ситуации си имат предимства и недостатъциНай-хубаво е да ги редуваш
Но аз лично сега определено съм много много по щастлива с приятел...
то зависи и много от гаджето..
>>> House Music <<<
Когато имам -не искам..когато нямам-искам..но може би защото до сега не съм се чувствала истински обичана и оценена..
Имайки предвид, че в момента имам гадже бих казала, че ми е по - добре с него. Като си представя да съм без него и ми се струва доста кофти.
абе не ми пукаше .. ама преди малко се замислих и май ще ми е по-добре с гадже![]()
![]()
![]()
напоследък се уверих че сама се чувствам много по добре...наксоро приключих една връзка,всичко беше мн силно много истинско..в псоледно време почнахме да се караме...аз изпадах в няква криза не спирах да рева..до спихолог стигнахзначи определено самичка ми е по добре....няма за какво да се нервя
![]()
зависи от гаджето,но мисля че с гадже ми е много по-добре,макар и понякога да му се ядосвам
С приятеля ми се чувствам прекрасно и нямам намерение да пробвам как е без него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Определено със![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
САС!!! Ама не винаги имам...
Мене ми е най-добре когато съм щастлив, пък вече с гадже или без...Зависи![]()
Зелената фея... САС?!?!?!![]()
![]()
Зависи от много неща. Най-вече дали изобщо искам да имам връзка и дали обичам човека до себе си.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз досега съм нямала ..![]()
така ,че явно без ми е по-добре![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Точно с момчето, с което съм сега...Така ми е най-най-добре![]()
Не знам дали си разбрала, но нарочно го написах така...Първоначално написано от Wrathchild
друго значение му придавам