- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ви е по-добре???
Как ви е по-добре с гадже или без :P ???
ако наистина ценя,обичам и държа на човека до себе си,то много ясно,че ще ми е по-добре с него отколкото без.Но ако съм с него,колкото да си имам гадже ,еми не благодаря предпочитам да съм сама
![]()
Когато съм в душевен мир.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ако мн си държа на него бих желала да съм с него тоест ми е по добреноо нали чувставата тря са заимни но ако е просто увлечение си избирам приятелките макар че не на вси4ки може да се разчита
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
еееми много зависи кво е гаджето, дали имам чувства към него, дали са взаимни и така.![]()
Зависи...в момента ми е по-добре с гадже,понеже съм с момче,което страшно много обичам![]()
оо зависи дали на скоро съм имала връзка и още не съм я преодоляла.. но в момента.. да мисля че ще ми е по добре със.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
без...повече ме влече тръпката преди да тръгнем..отколкото след тфа...става ми банално..![]()
Преди , като нямах много опит , ми беше тъпо да имам .. смисал не се чувствах един вид "свободна" , но сега като прекарах цялото лято все с някой и някак си ми е .. тъпо без гаджетака , че мисля , че СЪС (:
С моето гадже си ми е най-добре :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ем....зависи-понякога.мн.боли.когато.си. маш.гадже.и.той.само.те.нар нява![]()
но.ако.вс.е.ок-напрао.си.е.страхотно
I can't stop myself from loving you <3
с него естествено ми е по-добре,ако ми беше по-добре без него,щях да го напусна.Обичам го и искам да е с мен постоянно,но за жалост не винаги става това,което искаме...![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Зависи от човека.Ако го обичам ще ми е по добре с него,ако отношението му е като на животно няма смисъл просто
Естествено че без!
естествено 4е всеки 4овек иска да има някой до себеси![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
И аз мисля такаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
To be yourself is all that you can do...
Обичам да съм си самичкаМразя някой да ми казва какво, с кой, кога, защо и как да правя нещо...
Ако ще има някой - то поне да ми дава свобода, както аз ще му давам
![]()
еlsy![]()
ам кофти ми е че почти всички имат,а моя не е до мен и се чувствам все едно нямам гадже![]()
и нз чесно да ти кажа как ми е по-добре,но мисля че без ми е по-добре
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
za men sas e po dobre no stiga da e pove4e ot haresvane i 4uvstvata da sa vzaimnia ot gadjeta za po 2-3 dni prosto nm smisal
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Емии принципно със, освен ако не ме ядосва и изнервя с лекота... тогава вече без него е по-добре...
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Притребвало ми е гадже.Проблеми и много филми и ме боли главата.За това сега съм на аз и викам така де"разкрепостена връзка".
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Точно в този моменент ми се иска да имах истинска връзка, защото това което "имам" в момента е някакво копие, има чувства, има контакти, няма взаимност :P
сапоред мен тези които казват БЕЗ май мн не са имали гаджета![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"