.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Sus e mngo po dobre
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми мисля, че Със, но понякога почвам да се чудя..

Ммм труден въпрос май е по добре без ама .... зависи и от тва какво ти е гаджето дали е някой на който държиш както и той на теб ... или е някъв мърлио който са ебава с теб нон стоп тогава може и да ти е по добре без гадже
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    мииии в момента съм сам .. и ми е добре .. но предполагам че ако съм с някого .. който ме разбира .. и обича ще ми е по д0бре
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Много си зависи от човека до теб.Но за тази връзка,която имам сега естествено ще кажа,че с гадже е много по-добре.

...hate my nickname

За момента ми е все тая

mi chestno kazano nqma baza za sravnenie ama spored men zavisi i ot choveka s koito si moje da hodish s nqkoi koito te qdosva totalno i ne se razbirate, karate se i t.n. spored men v takiva sluchai po-dobre sama
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    И двете ситуации си имат предимства и недостатъци Най-хубаво е да ги редуваш Но аз лично сега определено съм много много по щастлива с приятел... то зависи и много от гаджето..
    >>> House Music <<<

Когато имам -не искам..когато нямам-искам..но може би защото до сега не съм се чувствала истински обичана и оценена..

Град
    The Land Of The Doomed
    Имайки предвид, че в момента имам гадже бих казала, че ми е по - добре с него. Като си представя да съм без него и ми се струва доста кофти.

Повече от фен
    Град
    Видин
    абе не ми пукаше .. ама преди малко се замислих и май ще ми е по-добре с гадже

Със, естествено..

напоследък се уверих че сама се чувствам много по добре...наксоро приключих една връзка,всичко беше мн силно много истинско..в псоледно време почнахме да се караме...аз изпадах в няква криза не спирах да рева..до спихолог стигнах значи определено самичка ми е по добре....няма за какво да се нервя

зависи от гаджето,но мисля че с гадже ми е много по-добре,макар и понякога да му се ядосвам

С приятеля ми се чувствам прекрасно и нямам намерение да пробвам как е без него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Определено със
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    САС!!! Ама не винаги имам...

Мене ми е най-добре когато съм щастлив, пък вече с гадже или без...Зависи

Зелената фея... САС?!?!?!
    Зависи от много неща. Най-вече дали изобщо искам да имам връзка и дали обичам човека до себе си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз досега съм нямала ..
    така ,че явно без ми е по-добре
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Точно с момчето, с което съм сега...Така ми е най-най-добре

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Зелената фея... САС?!?!?!
    Зависи от много неща. Най-вече дали изобщо искам да имам връзка и дали обичам човека до себе си.
    Не знам дали си разбрала, но нарочно го написах така...

друго значение му придавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си