Моята кожа е както казва баба ми ''порцеланова'' виждат ми се и най-малките вени и много лесно изгарям на слънце,но за сметка на това солариума ми понася добре ходя 2-ти в месеца!Тена ми пада за около 2 седмици и искам някой ако може да ми предложи продукт с който ефекта от солариума да бъде по траен![]()
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.
за да е траен ефекта трябва да ходиш на солариум минимум 1 всяка седмица!![]()
Всяка седмицаНе мисля,че е много добре за кожата и то за чуствителна като моята,а и рак на кожата не ми си иска
!Трябва ми продукт нещо от типа на Dove само,че с по-дълготраен ефект
Не вярвай на догадки.
миличка някой много жестоко те е излагал за солариума!хахахаахаха рак от 1 път на седмица
хахахахахаха![]()
Както написах в първото си мнение имам адски чувствителна кожа и ходенето всяка седмица не би ми се отразило добре!Само не смеи да твърдиш,че солариума не е вреден и от него не можеш да хванеш рак на кожата защото е доказано вредното му влияние!!! Не се излагай![]()
Не вярвай на догадки.
Запичане на 40-45 градуса с олио.
Олио за тяло де.
вреден е когата се прекали с него!но 1 път седмично не е прекаляване!![]()
Тен на моренцето, това екакви ти мазала, какъв ти солариум. Верно че съм беличка през зимата, но през лятото хващам малко :P
ако става въпрос можеш да хванеш рак на кожата и от силното слънце лятото дори и без да се излагаш на слънце само от така наречения "уличен тен"!
аз си постигам тен през лятото на басейна,особенно това лято супер много почернях и адски много се харесвам така не съм баш мн мн черна като гарван,ама си има разликане използвам никви мазила или солариуми тва за мен е пълна простотия най вече за солариума(чувала съм че от него се хваща рак)...печете се яко н аслънце и тва е по добро и естествено почерняване от това няма :P
Аз съм по матовичка и така си се харесвам. Това лято много ама много почернях![]()
![]()
![]()