- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирала !!!!
Хм искам да си взема нова спиралка обаче се чудя каква не искам някои боклук на голден роус или там за 2-3 лева . Искам нещо хубаво. Сегашната ми спирала е http://www.condenast.co.uk/imagelib/...s-lift_320.jpg
много много не ми допада но не все пак не е лоша!
какво ще кажете за тази спиралка http://osemka.perfumeria.pl/img/70/7015276_1.jpg
какво са ви отзивите за спиралите на буржоа
хммм момичета препоръчайте ми хубава спиралкаа
благодаря ви предварително![]()
Аэ си купих на Chanel и не ми харесва![]()
Много е добра Maybelline intense XXL extreme black volume +
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
единствените спирали от които съм доволна е тая с двете страни която момичето по-гори посочи и идна супершок на ейвън с която съм в момента
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
И аз съм със супершок на ейвън и съм доволна.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
аз съм със impala и мн ме кефи .. доволна съм ... хем ефтино хем и готино ...
Супершок на Ейвън е много хубава!
mindscan
i Asam sas super shok na avon i sam mn dovolna sega svar6va i q pora4vam pak
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
Az sym s Wonderlash na Oriflame.Perfektna e![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Lancome Virtuose
Уникална,но и доста скъпа.Ако не бяха ми я подарили едва ли щях д а си я купя.
Vsi4ki spirali,koito gi izpisahte do tuk sam gi probvala i za super shock mislq 4e e palen bolkluk.Samo na impala ne sam probvala i kato gi gledam kolko sa evtini ne mislq i da probvam.Az ot li4en opit 6e ti kaja 4e saM SUPER DOVOLNA ot diorshow iconic na Christian Dior.Napravo ot kakto si kupih tazi spirala se prerodih...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
И аз съм за Супер Шок на Ейвън.Много добра спирала.
аз съм доволна от Голден Роуз и от спирала на AVON SUPER FULL![]()
maybelline не знам дали така се пишеше difine-a-lash
To infinity and beyond.
Lanc
+1Първоначално написано от gree_girl
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
На Голден Роуз на мен ми харесват. Но щом не искаш си вземи на Maybelline Define-A-Lash!!! Невероятна е!http://www.feelunique.com/img/produc...sh_Mascara.jpg
Аз съм с една на Avon ... не помня точно ква е ,, * пък и сега не ми се става да проверявам ;дд ,, ама съм много доволна!!!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Аз съм доволна от всички спирали на ейван!
В момента ползвам на Maybelline VOLUM' EXPRESS но най-доволна съм останала от спиралите на CLINIQUE
Не вярвай на онова, което си чул.
Не вярвай в традицията, само защото се
е предавала от поколение на поколение.
Не вярвай на нищо, което е повтаряно много пъти.
Не вярвай, защото написаното идва от някой стар мъдрец.
Не вярвай на догадки.
Max Factor 2000 calories i Maybelline define-a-lash това са спиралите, които според мен са хубави.
...
max factor 2000 calorie е хубава.В момента съм с Maybelline volum' express и съм доволна горе долу