.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Online магазин

Такааам,в моя тъп град нямям голям избор относно дрехи и обувки,а съм си харесал кецки на adidas http://www.size-online.co.uk/product.asp?id=5636 ...И тъй като и да тръгна към някой друг град,както правя редовно като искам да си пазаря,нямам гаранция,че ще ги намеря точно тея,въпроса ми е дали има бг online магазин,от където да си ги закупя...

Бая готники са тея маратонки
    Simple Plan FOREVER

Nestea

абе по добре не ги копувай онлайн поне според мен така е тъпо тряя ги видиш как ти стоят мое и да не ти харесат и кво праиш в тоя момент като не мое да ги върнеш ?

tezi ne sa ot nai-novite, a i sa dosta skupi.. puk i ideqta s on-line turgoviqta ne e dobra.. :P
    Impossible is a dare.

Аз ги имам същите! Много са яки! Но те съветвам да не ги поръчваш по интернет. Най-добре е да си ги вземеш от обикновен магазин,за да можеш да ги пробваш и да получиш повече информация. Но аз ти казвам,че са мн. добри и са от ест. кожа.
    Все едно съмот корица на спиание,
    винаги съм център на внимание,
    виж ме как влизам с трясък
    чети всеки вторник за мен в "Блясък"!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA...
    абе по добре не ги копувай онлайн поне според мен така е тъпо тряя ги видиш как ти стоят мое и да не ти харесат и кво праиш в тоя момент като не мое да ги върнеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си