.

Виж резултатите на анкетата: Постигане на тен...Как?

Гласували
62. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мазила...

9 14,52%
  • Пърлене...

53 85,48%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: тен

Град
    ~ПреД~ТебБб~

тен

здрвейте хора тука да питам за тена...как го "правите" ако може да с еизрази така е вярно мн добре зн през лятото как се постига но иначе какво предпочитате тея мазила за тен или направо прленето за поудобно и ако можете да кажете кое използвате освен да избирате
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Аз съм супер бяла и дори през лятото едвам почернявам... Не съм ползвала някакви лосиони, камо ли солариуми... Ако почернея, то ще е от слънцето. Пък и бялата кожа е по-аристократична и по-здравословна, освен това хората като луди се чудят как да са бели... Вижте Майкъл Джексън...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    И аз съм с светла кожа и когато съм на море примерно първо кожата ми почервенява и е направо ужас първите дни,обаче после започва да почернява и става страхотен тен
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    И аз съм с светла кожа и когато съм на море примерно първо кожата ми почервенява и е направо ужас първите дни,обаче после започва да почернява и става страхотен тен
    +1

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Аз съм супер бяла и дори през лятото едвам почернявам... Не съм ползвала някакви лосиони, камо ли солариуми... Ако почернея, то ще е от слънцето. Пък и бялата кожа е по-аристократична и по-здравословна, освен това хората като луди се чудят как да са бели... Вижте Майкъл Джексън...
    Същото

Само за информация-Майкъл Джексън не си е избелил кожата, защото така иска, ами по здравословни причини

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    аз пък веднага на море почернявам макар кожата ми да е както Dessynka я описа обаче не почервенявам нито се изривам просто стаам черна на 2-та седмица пресилено казано съм loll
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от draki4ka
    аз пък веднага на море почернявам макар кожата ми да е както Dessynka я описа обаче не почервенявам нито се изривам просто стаам черна на 2-та седмица пресилено казано съм loll
    +1
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

аз пък съм бяла, нормално е майка ми и баща ми са славяни

Мега фен Аватара на mynichka
    солариума си е истината ..страхотен тен
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    солариума си е истината ..страхотен тен
    Ама многоо вреден!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не ме кефи цветът,който докарват и солариумите и мазилата...зимата си пазя тена от зимата,

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и аз така ставам червена но като ползвам слънцезащитни лосиони и разни такива избягвам зачервяването..друг е въпроса че рядко се сещам да се мажа

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    и аз така ставам червена но като ползвам слънцезащитни лосиони и разни такива избягвам зачервяването..друг е въпроса че рядко се сещам да се мажа
    Хах ... и аз ткаа
    Бях пияна, когато си написах ника.

Голям фен

с пърлене адкси лесно хващам тен и не се мажа с нищо и ставам като цигане
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Миналата зима ходих на солариум.
    После и от плажа и по едно време приличах на рак.
    Тази година още не съм сигурна какво ще избера. Все още съм си запазила тена, но едва ли ще остане до пролетта.

бяла съм..като Смежанка опитах се да почернея като се пекох ...ама доста трудно почернявам и нямаше голям резултат..
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Пърлене...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз съм по матова и правя страшно тъмен и мн бързо тен на морето.. Супер мн се прецаках със солариума с цел 'да си запазя тена' и какво стана ?! Кожата ми стана суха (при това я мазах с какво ли не.. както и с бебешко олио) и се обели .. пълен ужас .. А като се сетя, че имаше филм, в който една изгоря в солариума (хоризонтален) направо ми се обръща всичко
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

от мазилата най-често се става на петна!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не харесвам ефекта от солариума, нито от мазилата.Печа си се на слънцето , а зимата пак съм си тъмника, защото по принцип съм с тъмна кожа.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

УЖАСНО бяла съм. По-чувствителна кожа от моята едва ли има.

за да ти е такава кожата значе има нужда дай обърнеш внимание!

Не използвам мазила, защото са вредни за кожата, затова само на моренцето придобивам тенннн

Град
    Sofia
    Аз не съм много бяла....лятото почернявам супер много на морето...и за да си поддържам тена,зимата ходя на солариум...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си