здрвейте хора тука да питам за тена...как го "правите"ако може да с еизрази така е вярно мн добре зн през лятото как се постига но иначе какво предпочитате тея мазила за тен или направо прленето за поудобно и ако можете да кажете кое използвате освен да избирате
![]()
![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Аз съм супер бяла и дори през лятото едвам почернявам... Не съм ползвала някакви лосиони, камо ли солариуми... Ако почернея, то ще е от слънцето. Пък и бялата кожа е по-аристократична и по-здравословна, освен това хората като луди се чудят как да са бели... Вижте Майкъл Джексън...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
И аз съм с светла кожа и когато съм на море примерно първо кожата ми почервенява и е направо ужас първите дни,обаче после започва да почернява и става страхотен тен![]()
Суетата.Моят любим грях.
+1Първоначално написано от Dessynka
![]()
СъщотоПървоначално написано от GbSy
![]()
Само за информация-Майкъл Джексън не си е избелил кожата, защото така иска, ами по здравословни причини![]()
аз пък веднага на море почернявам макар кожата ми да е както Dessynka я описа обаче не почервенявам нито се изривам просто стаам черна на 2-та седмица пресилено казано съм loll![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
+1Първоначално написано от draki4ka
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
аз пък съм бяла, нормално е майка ми и баща ми са славяни![]()
солариума си е истината ..страхотен тен![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не ме кефи цветът,който докарват и солариумите и мазилата...зимата си пазя тена от зимата,
и аз така ставам червенаПървоначално написано от Dessynka
но като ползвам слънцезащитни лосиони и разни такива избягвам зачервяването..друг е въпроса че рядко се сещам да се мажа
![]()
Cruel Intentions
Хах ... и аз ткааПървоначално написано от mystery`girl
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Първоначално написано от Dessynka
с пърлене адкси лесно хващам тен и не се мажа с нищо и ставам като цигане![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Миналата зима ходих на солариум.![]()
После и от плажа и по едно време приличах на рак.![]()
Тази година още не съм сигурна какво ще избера. Все още съм си запазила тена, но едва ли ще остане до пролетта.![]()
бяла съм..като Смежанкаопитах се да почернея като се пекох ...ама доста трудно почернявам и нямаше голям резултат..
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Аз съм по матова и правя страшно тъмен и мн бързо тен на морето.. Супер мн се прецаках със солариума с цел 'да си запазя тена' и какво стана ?! Кожата ми стана суха (при това я мазах с какво ли не.. както и с бебешко олио) и се обели .. пълен ужас .. А като се сетя, че имаше филм, в който една изгоря в солариума (хоризонтален) направо ми се обръща всичко![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
от мазилата най-често се става на петна!![]()
Не харесвам ефекта от солариума, нито от мазилата.Печа си се на слънцето , а зимата пак съм си тъмника, защото по принцип съм с тъмна кожа.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
за да ти е такава кожата значе има нужда дай обърнеш внимание!![]()
Не използвам мазила, защото са вредни за кожата, затова само на моренцето придобивам тенннн![]()
Аз не съм много бяла....лятото почернявам супер много на морето...и за да си поддържам тена,зимата ходя на солариум...![]()