.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Баща ми ме сватосва :D

Здравейте,казвам се Ели и редовно следя форума.Най-сетне реших да се регна,тъй като скоро ми с елучи нещо много странно:
    НА връх рожденния ми ден имаше събор в моето село.Баща ми е народен певец и той го оргазнизира.Там с запознах с едно момче - В.,който свири на гайда.Те с баща ми станаха големи "приятели" .. в смисъл постояно са заедно там... бла бла свирят пеят и тем подобни.. Въпроса е,че май наистина с евлюбих във В.Той е на 19 аз съм почти на 15...И това се случи не само защото той е уникално чаровен и мил.. а и защото забелязах,че и той постоянно ме гледа .. някак си ..странно и ми се усмихва...и оттогава не спирам да мисля за него...
    Та...да си дойда на думата..миналата седмица бащата пак ходи на селото и пак се събирали с В. и компании.. и той зел че изръсил нещо от сорта.. "Абе мн хубаво свириш и ше вида да те зема на работа при мен /имаме фирма/ пък и дъщерята те е харесала" и когато ми го каза напраоо ...а и още 2-3 приятели на татко са ме похвалили..че съм умна и красавиц аи тем подобни. сега искам да ида да го видя..но от една гледна точка ще ме е срам...пък и майка ми ме ядосва и не иска д аме закара...а ако ида с баща ми.. ..какво да правя...как пак да го погледна...или да се правя че незнам.... или можеби повече да не се мяркам там...

селска работа

най-често тези работи са на шега. а и освен това
    си личи, и то доста. родителите най-добре могат
    да преценят кога детето им се захласва. но едва ли
    в действителност те "сватосват"

карай си нормално, ако ще се случва
    нещо ще се случва. а ако нямаш търпение да се
    случи, пробвай се. едва ли пича хапе дори и да
    няма нещо специално към теб (колко ли може да има
    ), ще му стане гот.

тъй че не се притеснявай...
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

да...обаче пропуснах да кажа най най от селската любов...а 1-во той не е оттам...смисъл от плд си е прсто си ходи там събота и неделя... ся...точно като едно време баба му се сприятелила с бащата и му казала "абе,лийка.да да се сродим ...че В. е сам пък тфойта е мн хубава..."

едва ли вашите живеят в праисторията
    ти какво, страхуваш ли се или се радваш
    че вашите ще те продадът на техните за
    един декар нива, 3 вола, 5 кокошки и
    30 литра ракия и вино?

п.с.: я дай една снимка да те видим като
    се похвали така
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Град
    Пловдив

Мега фен Аватара на mynichka
    я не се занимавай с глупости няма да ходиш там
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

кое туй село ?
    EMINEM ZAVINAGI !!!

аз определоно не се смятам за хубава...ма явно някои други.. са го подхвърлили .. а доколкото селските глупости...обесних нещо ама.. просто се запознахме там...ма явно някои хора продължават да се е*ават..ма нищо аз нося на майтап....така че за ся само ше се

Град
    Дълбините на канала :D
    Приготви чеиза момеееее!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Приготви чеиза момеееее!
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    Враца
    Ако наистина му се кефиш много - иди и го виж... ако и сама не знаеш какво искаш - стой си на гъза!
    еlsy

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    purvo ne se znae dali te e har.,vtoro moje da te e gledal,kato nadu6erqta na ba6a ti,takaa po-dobre ne hodi,ostaini si na dupeto,i kato doide tam na seloto ti vzemi otidi pri nego i se zblij9i s nego
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Meрси на сички за коментарите... А само да питам мислите ли,че разликата ни е мн голяма.....4 и половина...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Иди играй му 1 мотика в главата и ще си падне по тебе
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от elss
    Meрси на сички за коментарите... А само да питам мислите ли,че разликата ни е мн голяма.....4 и половина...
    Доста е, да, ама ако е добро и свястно момче... why not

Аз съм си обещала вече да се занимавам само с пишлегари. Или колкото мен, или по-големи с 1-2 години.
    Тва и аз не знам защо го вметнах, но явно съм недозряла за 18-9 годишните.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

хахахаха това ми напомня на един случай с мене.. сменяхме дограмата и после нашите там кво стояли с майсторите и вечерта вечеряме и мама изтърсва... "ний неска те сватосахме" и се хили.... нищо не съм им казала ама то от цялата групичка майстори имаше само едно младо момче тей че сигурно за него са ми говорили... това беше само шега естествено... най-вероятно и с тебе е така.. ама нз все пак не са ми ясни нещата
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Баща ти е пълен пич.Нема се притесняваш . И на мен баща ме бъзика никакво моме не съм го запознал с него.И аз викам хубаво.После му докарам една камара момичета и викам: "Баща ми,доволен ли си?"
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Усещам,че баща
    ти и оня ти готвят тройка...
    да им посвириш малко
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Баща ти е пълен пич.Нема се притесняваш . И на мен баща ме бъзика никакво моме не съм го запознал с него.И аз викам хубаво.После му докарам една камара момичета и викам: "Баща ми,доволен ли си?"
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

hahahah men puk baba mi me svatosva za razni susedi...

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    И моя така..

Но по-често се случва той да ме запознае с дъщерята на някоя майка..

селото е много малко с 50 жители..но на събора бяха околко 500 щото секи като има по 5-6 деца ,някои от тях по още две и така...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Баща ми ме сватосва :D

Здравейте,казвам се Ели и редовно следя форума.Най-сетне реших да се регна,тъй като скоро ми с елучи нещо много странно:
    НА връх рожденния ми ден имаше събор в моето село.Баща ми е народен певец и той го оргазнизира.Там с запознах с едно момче - В.,който свири на гайда.Те с баща ми станаха големи "приятели" .. в смисъл постояно са заедно там... бла бла свирят пеят и тем подобни.. Въпроса е,че май наистина с евлюбих във В.Той е на 19 аз съм почти на 15...И това се случи не само защото той е уникално чаровен и мил.. а и защото забелязах,че и той постоянно ме гледа .. някак си ..странно и ми се усмихва...и оттогава не спирам да мисля за него...
    Та...да си дойда на думата..миналата седмица бащата пак ходи на селото и пак се събирали с В. и компании.. и той зел че изръсил нещо от сорта.. "Абе мн хубаво свириш и ше вида да те зема на работа при мен /имаме фирма/ пък и дъщерята те е харесала" и когато ми го каза напраоо ...а и още 2-3 приятели на татко са ме похвалили..че съм умна и красавиц аи тем подобни. сега искам да ида да го видя..но от една гледна точка ще ме е срам...пък и майка ми ме ядосва и не иска д аме закара...а ако ида с баща ми.. ..какво да правя...как пак да го погледна...или да се правя че незнам.... или можеби повече да не се мяркам там...
    Хубава история.Опитай,виж момчето.Пък,каквото ще да става после.Поне пробвай!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Баща ми ме сватосва :D

Хубава история.Опитай,виж момчето.Пък,каквото ще да става после.Поне пробвай!

Мен ме сватосват откакто се помня. Но откакто вече наистина станах за сватосване, наш'те думичка не обелват и настръхват при всеки подобен намек.

Няма какво да ти пука баща ти какво казал или майка ти. Държиш се естествено все едно ни-що не се е случило.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си