.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Как да преборим ревноста?

Хммм мисля 4е има доста какво да се каже по темата... =) вие сме ^^

If you judge people, you have no time to love them.
    Mother Teresa

аз нямам този проблем,така че не мога да ти помогна

Никак.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Ревността е голяма работа...не ти трябва да ревнуваш някого, защото само си навличаш лошо настроение и си съсипваш деня.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    Ревността е проява на безсилието ти, да задържиш човека който не те обича вече.
    прави си изводите ...
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

ohh az pak revnuvam tvarde mn tei 4e ne moga da ti pomogna no mislq 4e za da ne revnuva6 trqbva da ima6 doverie na dadeniq 4ovek i da zn 4e i da revnuva6 i da ne revnuva6 se taq tui ni6to nm da promeni. nz moje i da gre6a se pak ne razbiram mn ot tova kak da NE revnuva6
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Град
    Враца
    Пфф, тва е най-голямата глупост... кво пък само се зацепвате за някой и не му давате да диша... тва ревността е пълна простотия Просто ако си сигурен в някой, няма смисъл от ревност и т.н..
    еlsy

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Пренебрегваш с напиване до степен "Безсмърност"
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Дълбините на канала :D
    На тоя въпрос отговор няма,но ако трябва да съм сантиментална ще кажа-доверието.

Айде бе не на мен тия моля ви се ! Всички казвате , че ревността е глупост но всички откачате когато партньора ви се заяде със друг/а.И аз ревнувам но не я показвам защото само се съсипва момента.Всеки някъде в себе си крие ревност но не всеки я изказва

ПП:не искам да прозвуча като някой изрод !!!!!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nz,moje bi trqbva da se doveri6 na polovinkata ti,dryg na4in ne vijdam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен
    Град
    София
    Ревността е хубава в умерени количества. Малко или много показваш на човека до теб, че ти пука за него. И не мисля, че някой ще отрече, че обича да бъде ревнуван. Просто е в природата ни да обичаме да бъдеме харесвани. Но има и ревност, която ни задушава. Просто не трябва да прекрачваме прага на ревността, защото именно оттам почват и проблемите и скандалите. Не осъзнаваме, че накрая заради тази ревност ще загубиме най-милото си...
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Цитирай Първоначално написано от Inzaghi
    Ревността е хубава в умерени количества. Малко или много показваш на човека до теб, че ти пука за него. И не мисля, че някой ще отрече, че обича да бъде ревнуван. Просто е в природата ни да обичаме да бъдеме харесвани. Но има и ревност, която ни задушава. Просто не трябва да прекрачваме прага на ревността, защото именно оттам почват и проблемите и скандалите. Не осъзнаваме, че накрая заради тази ревност ще загубиме най-милото си...

+1 Много точно го каза :P

Град
    Сливница
    няма как ако си ревнив просто няма начин да се промениш просто трябва да имаш повече доверие на човека до теб защото без доверие една връзка няма бъдеще аз съм много ревнива обаче имам доверие на човека до мен и това до някъде ме успокоява обаче не ме спира да го ревнувам

Град
    in ur dreams
    Ревността, хммм... Голям проблем, бих казала личностен проблем. Според мен не бива друг да страда само защото си с ниска самооценка или просто искаш да задържиш нещо на всяка цена. Факт- много хора ревнуват, аз също! Не съм се справила с проблема, моя е по-скоро от липса на доврие, което рано или късно праща на майната си връзката. Изглежда не съм достигнала нивото да обичам безрезервно и неегоистично, искам вярност и духовно и физически, знам че е мноооого трудно постижимо в днешно време, идиалист човек съм- това е

Град
    in ur dreams
    Ревността, хммм... Голям проблем, бих казала личностен проблем. Според мен не бива друг да страда само защото си с ниска самооценка или просто искаш да задържиш нещо на всяка цена. Факт- много хора ревнуват, аз също! Не съм се справила с проблема, моя е по-скоро от липса на доврие, което рано или късно праща на майната си връзката. Изглежда не съм достигнала нивото да обичам безрезервно и неегоистично, искам вярност и духовно и физически, знам че е мноооого трудно постижимо в днешно време, идиалист човек съм- това е

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Ревността е голяма работа...не ти трябва да ревнуваш някого, защото само си навличаш лошо настроение и си съсипваш деня.
    +1
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Цитирай Първоначално написано от Inzaghi
    =D> =D> +++111 =D> точно така си е !!! =D>
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Цитирай Първоначално написано от WinHater
    Ревността е проява на безсилието ти, да задържиш човека който не те обича вече.
    прави си изводите ...

Тва пък кво беше

Ревнивите хора опр не ми хар.Приятеля ми е такъв и постоянно си мисли, че ще го зарежа, че ще се върна при някой от бившите и само ми мрънка на главата.Та ревността му в случея си е чисто нарушаване на личното пространство, ужасно е.

az go imam tozi problem s revnosta.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си