- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да преборим ревноста?
Хммм мисля 4е има доста какво да се каже по темата... =) вие сме ^^
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
аз нямам този проблем,така че не мога да ти помогна![]()
Никак.
Ревността е голяма работа...не ти трябва да ревнуваш някого, защото само си навличаш лошо настроение и си съсипваш деня.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ревността е проява на безсилието ти, да задържиш човека който не те обича вече.
прави си изводите ...
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
ohh az pak revnuvam tvarde mn tei 4e ne moga da ti pomogna![]()
![]()
no mislq 4e za da ne revnuva6 trqbva da ima6 doverie na dadeniq 4ovek i da zn 4e i da revnuva6 i da ne revnuva6 se taq tui ni6to nm da promeni. nz moje i da gre6a se pak ne razbiram mn ot tova kak da NE revnuva6
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Пфф, тва е най-голямата глупост... кво пък само се зацепвате за някой и не му давате да диша... тва ревността е пълна простотияПросто ако си сигурен в някой, няма смисъл от ревност и т.н..
![]()
еlsy![]()
Пренебрегваш с напиване до степен "Безсмърност"![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
На тоя въпрос отговор няма,но ако трябва да съм сантиментална ще кажа-доверието.
Айде бе не на мен тия моля ви се ! Всички казвате , че ревността е глупост но всички откачате когато партньора ви се заяде със друг/а.И аз ревнувам но не я показвам защото само се съсипва момента.Всеки някъде в себе си крие ревност но не всеки я изказва
ПП:не искам да прозвуча като някой изрод !!!!!!!![]()
nz,moje bi trqbva da se doveri6 na polovinkata ti,dryg na4in ne vijdam
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ревността е хубава в умерени количества. Малко или много показваш на човека до теб, че ти пука за него. И не мисля, че някой ще отрече, че обича да бъде ревнуван. Просто е в природата ни да обичаме да бъдеме харесвани. Но има и ревност, която ни задушава. Просто не трябва да прекрачваме прага на ревността, защото именно оттам почват и проблемите и скандалите. Не осъзнаваме, че накрая заради тази ревност ще загубиме най-милото си...
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
няма как ако си ревнив просто няма начин да се променишпросто трябва да имаш повече доверие на човека до теб защото без доверие една връзка няма бъдеще
аз съм много ревнива обаче имам доверие на човека до мен и това до някъде ме успокоява обаче не ме спира да го ревнувам
![]()
Ревността, хммм... Голям проблем, бих казала личностен проблем. Според мен не бива друг да страда само защото си с ниска самооценка или просто искаш да задържиш нещо на всяка цена. Факт- много хора ревнуват, аз също! Не съм се справила с проблема, моя е по-скоро от липса на доврие, което рано или късно праща на майната си връзката. Изглежда не съм достигнала нивото да обичам безрезервно и неегоистично, искам вярност и духовно и физически, знам че е мноооого трудно постижимо в днешно време, идиалист човек съм- това е![]()
Ревността, хммм... Голям проблем, бих казала личностен проблем. Според мен не бива друг да страда само защото си с ниска самооценка или просто искаш да задържиш нещо на всяка цена. Факт- много хора ревнуват, аз също! Не съм се справила с проблема, моя е по-скоро от липса на доврие, което рано или късно праща на майната си връзката. Изглежда не съм достигнала нивото да обичам безрезервно и неегоистично, искам вярност и духовно и физически, знам че е мноооого трудно постижимо в днешно време, идиалист човек съм- това е![]()
+1Първоначално написано от sexy_baby_originale
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
=D> =D>Първоначално написано от Inzaghi
+++111 =D> точно така си е !!! =D>
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Първоначално написано от WinHater
Тва пък кво беше![]()
Ревнивите хора опр не ми хар.Приятеля ми е такъв и постоянно си мисли, че ще го зарежа, че ще се върна при някой от бившите и само ми мрънка на главата.Та ревността му в случея си е чисто нарушаване на личното пространство, ужасно е.