I az kato si4ki ostanali imam problem i vi molq za malko pomo6t.Predi 2 sedmici priqtelkata mi izleze s nqkuv nein kolega i zakusnq.Kaza 4e e 4akala reisa(da prieme 4e e taka)i zakusnq s okolo polovin 1 4as,skarah me se i tq mi kaza 4e trqbva da si pomisli.Na drugata ve4er kaza 4e neznae dali iska da e s mene,bila oburkana i i trqbvalo malko vreme.Ot togava se vijdame ot vreme na vreme i se celuvame tva onova.Pitam q hodime li a tq mi kazva "Mi neznam trqbva mi o6te vreme."Pitah q kvo q spira i otgovora i be6e "Emi iskam si svobodata" pri polojenie 4e ne sam q spiral da hodi kadeto i da e.I sa neznam kvo da naprava.Molqvi pomagaite!!!
Стига де ..закъсняла е и какво толкова ! може би наистина е объркана и леко ядосана, че не си и повчрвал за автобуса ..а може би я ограничаваш до някаква степен
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
da moje da q ograni4avam no tq vse o6te neznae kvo iska ili ne iska da mi kaje...
ами значи или наистина е чакала рейса токкова време(ако е било вечерта ... те по мн рядко идват тогава)и както казват другите някво и е станало гадно,че не си й повярвал ,защото тчва е много гадно да не ти вярват,а пък мое и нещо да е станало с колегата й ... и да иска да се раздели с теб,но не го мисли тчва сега са изключения споко ще се оправите !![]()
нищо не можеш да направиш освен наистина да й дадеш време![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
наистина е нужна намесата на модератори, хора научете се живеем в България, тук се пише на кирилица а не на латиница, бъдете поне малко горди с това което сме и с това което сме дали на света...![]()
++1 dai i vremeПървоначално написано от lyfche*
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
дай и още време да реши...
Руса кукличка
Ами, според мен не е нужно чак толкова време.. Или те обича и иска да бъде с теб/или не.. Няма какво да мисли..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Хм...аз пък си мисля, че нещо е станало с колегата й. Възможно е и да е закъсняла наистина заради амтобуса, но все пак...точно когато е на среща с колега и да ти закъснее-логично да си помислиш нещо. Можело е да се опита да те разбере ако наистина е било заради автобуса. Щом се чуди дали да остане с теб нищо чудно да е станала някоя беля с колегатаДай й време щом иска, но все пак си имай едно на ум и бъди подготвен за всичко.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
1.Ми нормално е да си иска свободата!!!!Та тя е закъсняма полови-един час,а ти се караш с нея,защото едва ли не е направила нещо с колегата си!!!
2.Казваш,че не й забраняваш,а си й държал сметка за това,с кого е излизала и колко е закъсняла!!!
3.Когато момиче/момче каже,че й/му трябва време значи,че не трябва да се виждате!!!Вие се виждате и тя не може да прецени дали иска или неиска да е с теб!!!
4.Първо се научи,че тя е самостоятелен човек и може да излиза с когото и когато си иска!!!Самият факт,че ти е казала с кого е означава много!!!Ако е искала да направи нещо с колегата си (целувки,секс и т.н.) въобще нямаше да ти каже,че е с него!!!Спокойно щеше да звънне на някоя приятелка и да й каже "... да знаеш,че пред моя днес сме били на кафе,после по магазините и след това около 30 мин. сме чакали автобуса"
5.Поговори с нея,извини й се за грубото си държание и т.н.Дай й нужното време,в което да остане сама (без да се виждате,чувате или да си пишете) и нека реши дали иска или не иска да е с теб
Оффф малко объркано стана,но от антибиотиците ми се доспа адски много![]()
+1 СъгласнаПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]