.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: oxxxxxx ;(

oxxxxxx ;(

znachi hodq s priqtelq mi ot pochti godina i polovina i predi da napravim edna godina toi napravi edna mn golqma greshka.. reshi da si vurne zashtoto az bqh izlqzla na kafe s edni poznati dva pati sled kato purviq put my obeshtah da ne go pravq//
    toi se zaribqvashe s edno momiche po skype izlizaha na kafe hodiha na more dva pati.. pregrushtal q e i az neznah za tova s sled kato razbrah toi mi se molishe da ne go ostavq i che go napravi da si vurne i ne se osuzna che shte me narani tolkova mnogo... vse oshte sum s nego i se chudq dali postupih pravilno da my prostq
    kak mislite?

след като той ти е простил, защо и ти не го направиш и считай, че сте квит, повече да няма такива глупости с връщаници
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Нали се е случило пред половина година, защо продължаваш да мислиш за това?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Колко пъти ще я пускаш тая тема във всички възможни раздели?!
    Не знаеш какво искаш, остави момчето да си живее живота...
    Като си постъпила гадно с него, сега ще ти се връща

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Интересно... Дали само са се прегръщали? Как мислиш, а?

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Не можеш да си сигурна какво се е случило на морето,но ако чувстваш,че можеш да продължаваш с него го направи.Не се задълбавай толкова в размисли.Всеки е човек и всеки може да сгреши.Но разбира се да не става навик.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от milo moe
    Не можеш да си сигурна какво се е случило на морето,но ако чувстваш,че можеш да продължаваш с него го направи.Не се задълбавай толкова в размисли.Всеки е човек и всеки може да сгреши.Но разбира се да не става навик.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

ако наистина обичаш някого,му вярваш на 100%,ако той те обича ще оправдае доверието ти

И да е било грешка - след дъжд качулка..

Град
    Велико Търново
    без значение кога се е случило,няма да можеш да забравиш,че веднъж вече те е наранил...когато доверието падне на нулата,мн трудно се връща обратно.това дали ще му простиш зависи само от теб,ако му простиш според мен трябва да си по-твърда с него и да не го оставяш да си прави каквото си иска.като за начало аз бих се държала доста студено с него и ще си применя държанието към него.просто ще го гледам по др начин.Вси1ко зависи от това дали ще можеш да изтърпиш това което ти е причинил и да продължиш напред! Или поемаш риска или поемаш по друг път
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Интересно... Дали само са се прегръщали? Как мислиш, а?
    и аз съм на това мнение
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

snoshti razbrah oshte neshto .. che dokato sa sedeli na kafe toi i e drypnal stola kum nego i e pital edna moq fr na bzk DA Q VZEMAM LI stava duma za momicheto s koeto beshe na more.. i go e kazal s cel tq da kaje na mene i da revnyvam
    znam che trqbva da go ostavq no se chudq dali posle shte sujalqvam zashtoto znam che se obichame
    ne iskam da gubq lubovta na jivota si .. ;(

Едно въпросче:Емануела на колко години си,че си мислиш,е той е любовта на живота ти?!14-15?!

П.П.Стига му лази в краката!!!Зарязвай го!!!Тоя 1000% не те обича или поне не те обича истински!!!

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ама какъв е тоя,че да ти се сърди,че си била излязла на кафе?Явно е голям ревнивец.Пък и това със връщането е много глупаво и детинско.По-добре го зарежи тоя и си намери някой по-свестен.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от pinky_shine
    И да е било грешка - след дъжд качулка..
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    след като той ти е простил, защо и ти не го направиш и считай, че сте квит, повече да няма такива глупости с връщаници
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си