- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБИЧАМ ТЕ?
Ami samo na edno mom4e
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
ha na si4kite si gadjeta sum go kazvala no ne sum gi obi4ala emi prosto te kato mi go kajat i mi e kofti da im kaja "mi az ne te obi4am"
iskrenno sum go kazvala samo na 2 mom4eta
ем...оби4ала.съм.ама.така.и..н е.му.признах...ама.има.време.де
![]()
I can't stop myself from loving you <3
само на едно момче съм го казвала![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Казвала съм го като съм била по-малка щото така съм слушала от големитеИначе истински почувствано "ОБИЧАМ ТЕ" - само на един единствен човек съм казвала...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
em na 4 4oveka![]()
![]()
![]()
![]()
na edin edinstven 4ovek
казах го един единствен път, на човекът с когото сме заедно...и тогава с много мъки ми излезе от устата![]()
престраших се да му го кажа, чак на втората година от връзката ни![]()
за мен тези две думички са най-скъпи, за това гледам да ги кажа, когато наистина ги почуствам![]()
само на един човек ... но вече не сме заедно![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Постояно го повтарям на майтапиначе досега на сериозно никога
![]()
На никого...
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
йооооуууу,коп'леПървоначално написано от nicolepcd
![]()
,и аз така...евала!
Кво става ,бе ,да не мислите,че като казвате "Обичам те " с тъпи кравешки погледи наистина го изпитвате.Тези 2 думи толкова са изтъркали значението си тези дни,че чак да те е срам да ги изречеш...аз не съм го казвала на никого,освен наприятелите и родителите си ,към които найстина го изпитвам...няма смисъл да си хабя думите за нещо,което не го мисля...!Има много време да намеря точният човек,на кого да ги кажа...пък да се надяваме да ми отговори положително...
![]()
На един чукан преди около година... ама то едно обичане бешеее![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
само един път на любовта на живота ми ..![]()
еми преди време,не оценявах истинското значение на тази дума....и често с някви гадженца сме си употребявали тази дума,без да се замисляме колко силна и истинска е тя.....но тия пъти дса не ги броим...Само на 2 момчета съм изричала тази дума с чувствто,защото наистина съм ги обичала и продължавам;]
На двама,но осъзнавам,че само за единия е/е било 100% истина!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Само на приятеля ми и на никой друг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Само на сегашната ми приятелка съм й казвал,че я обичам
На нито едно.
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
samo na priqtelq si s koito sme i do den dneshen zaedno
okolo godina i nqkolko meseca :}
Само на един. Защото е било така.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)