- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОБИЧАМ ТЕ?
Като се замисля,на никого не съм казвала "обичам те"...само на майка си веднъж.Нито на брат си,нито на баща си,нито на приятелки и ако съм го казвала,то не е било очи в очи и не по онзи начин.
Господи!На никого не съм казвала "Обичам те"![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Освен на един близък приятел на още 1 (първото и единствено момче, с което съм била и още съм). И ми стига.
Може би искам да го кажа и на още един приятел, но той сигурно си го знае, просто си станахме много близки.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
На един... с който вече одавна не сме заедно...
На двама
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
iskam da go kaja na 1 momi4e no ne moga![]()
На много ама кат се базикам и те знаят,че се базикам.Иначе искренно само на приятели...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
jivota na momenti e tolkoz typ no na momenti e pulen s jivot ot lubovta![]()
МНого често го казвам на приятелите си.
за гадже съм го казвала само на едно момче,не бих излъгала даден човек за чувствата си
На няколко, но само към един е било истинско.
Животът е адът описан в Библията!
Еми казвала съм го на 3 момчета..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На едно... не ми е гадже, не ми е бил и никога няма да бъде![]()
I L0VE MY FRIENDS
веднъж ко газах, но не го мислех [-o<
Количеството на щастливите съвпадения еправопропорционално на времето, което НЕ прекарваш лежейки на дивана.
едно![]()
на родата никога несам казвал такива неща, а иначе само на 2 момичета и то беше така![]()
tongue teasing
на 2ма![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
2Бившият ми и един приятел
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
трима
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
на един. На едиснтвения.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !