.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 95
    Супер фен
    Град
    Своге
    OK,blagodarq ti mnogo sega 6te si izteglq toq WIN DVD da vidim

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Имам солета във флопито...Много е навътре..Какво да правя???
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от Ledenata
    От два дена постоянно ми излизат някакви предупреждения, че са открити някакви "spyware" - някой може ли да ми каже с каква програма мога да сканирам всичко, че да се премахнат ??
    Пробваи с xoftspy se , ad-aware, spy bot search and destroy , nod 32..... както и панда онлаин актив скан.....
    някои са прекалено упористи също така виж какво ти се стартира с пц-то можеш да видиш като отвориш старт меню дадеш на рън и напишеш msconfig и даваш на старт ъп и от там можеш да махнеш ненужните неща или ги напиши всичките тук.
    Ще ви помоля да ми пишете лс-та с проблемите си тъи като рядко ми остава време да влизам в форума и да гледам темата а лс-тат ами ги пише на меила когато имам ново....... предварително ви благодаря!

Темата беше паднала да я дигна малко

Тената ми си е актуална

Вкарах 2 дискети в флопито как да ги изкарам :O

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Стига без глупости флопито е едно може да се вкара само 1 дискета няма смисъл да ти отговарям .Сам знаеш отговора.

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    Стига без глупости флопито е едно може да се вкара само 1 дискета няма смисъл да ти отговарям .Сам знаеш отговора.

Неее напротив една приятелка си беше вкарала 2 дискети в флопито та ме викна да и го оправя... вярвай ме няма такова чудо мъчех се 4-5 часа над това но накрая успях

П.С Приятелката е РУСА

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от loveandemotion

Неее напротив една приятелка си беше вкарала 2 дискети в флопито та ме викна да и го оправя... вярвай ме няма такова чудо мъчех се 4-5 часа над това но накрая успях

П.С Приятелката е РУСА
    Доста се е мъчила явно, аз ползвам само външно флопи в него е невъзможно да вкараш 2 дискети така е направено а старото съм си го махнал от години аи външното не го ползвам много ултра рядко

Мдаа на въпроса:
    -Е добре де не запена ли малко като го вкарваше ?

-Мдаа аз го напънах за да влезе.

-И защо като запена не видя, че има др дискета там?

-Не се бях сетила, че е възможно.

Задник съм!

Град
    nemam
    Имам проблем ! Значирвзеха ми нов компютър ( параметри : 2GB ram,procesor dual core 2.8,video geforce 7025 512 MB ) и проблема ми е,че игрите ми лагват много ! Първата игра,която си инсталирах беше Prototype - покривам изискванията,но като включа играта,на менюто въобще не ми нарязва,а като вече ме пуска да играя СТРАШЕН ЛАГ ! Намалих до минимум резолюцията и другите графични опции и лагът намаля,но пак сече много ! а пък Assassins Creed - почти на макс мога да я играя,но още от менюто пак СТРАШЕН ЛАГ ! От какво може да е и как да го оправя ?
    nemam

Така първото за което се сещам е да имаш 2 видео карти вградена и хасна си (ако има термин кажете ми го). Кретените които са ти продали компа са го настроили да се ползва вградената. При мен така бяха направили тез ненормалници. От биоса или настройките на драйвера трябва да се промени.

За жалост си смених дъното и вече няма вградено видео и не мога да ти снимам.

Задник съм!

Град
    nemam
    А какво точно трябва да се промени ?
    nemam

Еми с каква карта си ?

Драйверите ти трябва да имат контрол панел там търси

Graphic adapter: и едно падащо меню 1. 2.

Примерно при мен е ATI CATALYST

Друг начин е дясното на декстопа -> пропертиес -> настройки -> раширени -> адаптер.

Задник съм!

Град
    nemam
    Chip Type : GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a

DAC Type : Integrated RAMDAC

Memory Size : 512 MB

Adapter String : GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a

Bios Information : Version 5 61.32.28.01
    nemam

Хмм това е и добре и зле

Първо се извинявам на онези които са ти продали компа, че ги нарекох кретени всичко е наред картата е тази.

Второ трябва да търсим проблема другаде което е и лошата част от нещата. Направи един тест да подкараш по слаба игра ако има проблем значи не е видеото а нещо друго.

Задник съм!

Град
    nemam
    По-слаба игра пробвах и си върви перфектно ! Играта е българска и се казва Dimensity...
    nemam

значи видеото не разбрах точно какво е ъпдеитни последните драивъри дирекс виж да нямаш антивирусна фаируолл дето да ти точат ресурси , ако рамта е ддр 2 и е 2 гб 2 х 1 гб дуал ченъл и коре 2 дуо би тряало да нямаш проблем, аз лично играя на фулл хаи дефинишън игрите дето си писал със 4гб рам и intel core 2 quad на 2.4ghz никъф лаг и сеч ползвам дори nvidia ge force 8600 ,направи си бенчмарк 3д марк ти препоръчвам виж си резултатите ще ти помогне.Да не си барал ти или те от биос едни настроики да се свалят честотите на процесора и да е бавен !?

С XP ли си ?

Задник съм!

Град
    nemam
    С XP ли си ?
    Да,с XP съм !
    nemam

Според мен е от процесора. XP-то има дълбоки проблеми с новите двуядрени процесори. Преди СисАдминчо беше писал по тази тема.

loveandemotion е прав качи най-новите драйвери на видеото.

Задник съм!

Как да си деинсталирам панда антивирус ,изписва ми да затворя всички приложения при все ,че няма нищо отворено.
    Йога и мъдрост

Пробваи с panda removal tool, другия начин контрол панел адд ор ремов програмс след това в административ туулс спираш сервизите и..... тъи като не ти се занимава аз ти намерих ремовал туул дано хелпне еи то
    http://www.agentstepp.com/files/UNINST_v1011.exe

Цитирай Първоначално написано от Chvor95
    Chip Type : GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a

DAC Type : Integrated RAMDAC

Memory Size : 512 MB

Adapter String : GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a

Bios Information : Version 5 61.32.28.01
    Здрасти разбрах де е проблема процесора ти е умрял амд предполагам видеото е дънно споделено с памета която е значително по бавна от собствена памет на видеото следователно част от рамта ти отива за видео и като цяло машината ти не е добра.Дъните видео карти като твоята за повечето игри не стават или секат, препоръчвам ти да си закупиш външна видео карта не знам колко пари имаш иначе ти препоръчвам ge force ето ти модели Video card SPARKLE GTX275 PCI-E 896MB/448Bit GDDR3 DUAL DVI , а ако си фен на амд и ати си земи Video card SAPPHIRE HD4870 TOXIC PCI-E 1GB GDDR5
    1гигабаит гддр 5 бърза памет няма да съжаляваш!
    това всичко е добър избор Video card GALAXY GF9600GT PCI-E 1G DDR3/HDMI както и Video card XFX 8800GTS PCI-E 650M 512MB DDR3/DVI/TV

ezicite na klaviaturata

problemat mi e 4e kogato pi6a na BG vsqka angliiska bukva otgovarq na bulgarska i iskam da go opravq ako nqkoi znae kak da mi pi6e
    Усещането ,че си жив е най-великото щастие !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си