абе пи4ове 8 клас сам и неска в у4или6тето доидоха уж ени колкот мене ме бият ама аз зех обарнах не6тата и ги набих ама ся некви 10 клас ми се праят пак немоа ги набия тия 10 клас и някои да има некво мнение как да ги спла6а 4е неам кои да викна .... илли някак си ги набия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако имате мнения пи6ете
Може ли първо да обясниш за какво по точно става въпрос и как се стигнало до боя . И ще те помоля да се опиташ да намналиш правописните грешки щото голямо мъчение си беше да прочета тоя пост , не казвам че аз не правя, дори обратното ,но твоя случай вече е врапатен .![]()
Еми те за да те бият сигурно си имат причина... Остави се да те наритат един път - боя е полезен за здравето и може и да ти дойде акъла в главата кат я изтряскат 1,2 пъти в тротоара![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
натъмно 1 по 1 с хладно оръжие... ама не нож, а некъф бокс верига бухалка
Raise your fist!
ето защо се стават бели хайде стига с тези хладни оръжия неможе ли по мъжки един път бе с голи ръцеПървоначално написано от MostHated
. За това стана вече нашо време толкова опасно да влезнеш в бой щото се ще се намери някои малумник с нож или както ти предлагаш с бокс или прочие...
![]()
Ти ся си мислиш , че прозвуча като супер гангстер налиПървоначално написано от MostHated
каза го с 1 изречение "хладнокръвно" и сложи .
Аз пък бих те нарекъл , че си путка щом разчиташ на някакво оръжие , също бих те нарекъл путка , за това , че не можеш да преодолееш проблемите без бой.Вече не е толкова готино да носиш оръжие в себе си , ако се опитваш да бъдеш готин измисли нещо ново
ПП : ^ това не беше само за него , а за всички които разсъждават като него.Само слабите не могат да преодолеят проблемите без излишни неприятности.
замълчи , че като ти гледам ника и ме избива на смях
SeRseRi_m3ch0 OMG OMG ..
+1...Дори да ги пречукаш или ще се оправи и ще ти го върнат,ако ли не - още неприятности...Като гледам тук предложенията на новоизлюпените "гангстери" и "биячи" това ме навежда към мисулта че действате без капка благоразумие.Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от b00m
Ъ ? а тогава какво означава b00m , да не би твоя ник да е по - смислен от моя ? И какво има общо моето мнение с моя ник ? Това , че се казвам "Иван " не означава , че не мога да разсъждавам като " Драган"![]()
ох обичам ви такива =))))))
na4i kaji ot koe u4ili6te si i izsipvame celiq forum tam da vidi6 kvo 6a stava![]()
ХехехеПървоначално написано от gacy_bacy
![]()
По темата:не е нужно да се стига до бой според мен...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Абе пич гледаж прекалено много филми от рода на "Кобра 11" или "Ренегат" /lock не се ли усещате,че е ебавкаПървоначално написано от Resspect
![]()
![]()
ae pich...tea neshto mai tashak si praat s tebe...da ti kaa chesno...ili gi zaebavai....ili (kolkoto i glupavo da ti prozvuchi) kat gi skivash che sa zadaat ot neide...zvanni na kukite....a da viim kak shta nabiat tygaa....apuk to i da ta nabiqt...ebi maa mu...edin boi golqq rayta...det kazali horata....zdravyslovno si e :P
LqlQ ;PpP
искам да има скубанйе под мишниците и подхвърляне иначе не важи![]()