- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ми май се прецаках... ;[
Започнах да си чатя с едно момче и скоро се срещнахме и накратко когато той ме целуна и каза че чувства същите неща към мен аз го отблъснах и сега се налага да ходим с един и същи автобус до даскало и да се виждаме всеки ден и направооо погледа в очите му ме кара да се чувствам наистина ужасно
може би той като цяло си е бил само прищявка защото когато вече го имах вече не го исках , но все пак още помня как се чувствах и беше истинско
проблема е че не мога да говоря с него само този съвет не ми давайте
просто няма начин да го погледна в очите амо ли да му кажа нещо
просото се чувствам виновна
та случвало ли ви се е да се уплашите и д обърнете гръб на наякой
и без ебавки много моля!!
![]()
in defense of our dreams...
Аз не разбрах какъв е проблема?
Оше го харесваш?
Кофти ти е,че си го отрязала,но не го харесваш?
еми хвани го за ръка в автобуса и след това му обясни кое как е, знам ли... то нямаш много какво да правиш освен да говориш с него...
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
ami pi6i my sms ili edna belejka,4e go har.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
pi6i mu i mu obqsni vs ti 4estno kazano mn gadno si postapila s nego..
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
знам че постъпих гадно и когато го осъзнах
беше твърде късно
а проблема е че не знам как да се справя със ситуацията в еждневието ни което си е свързано искам или не
и-не не съм сигурна на 100% но не го харесвам по скоро ми е гузно още
тъпа съм знам не ми казвайте
+това то беше това в началото на лятото и оттогава и двамата много се променихме и мисля че хората които оставихме в миналото нямат нищо общо със нас сега може би затова не се харесваме вече
съжелявам че съм толкова досадна но го пазя толкова дълго време и не съм го казвала на никой![]()
in defense of our dreams...
ми като за начало не рабрах с какво трябва да ти помогнем и доколкото рабрах от текста трябва да поговориш с него
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
я някой , който има по -голямо ''дар слово'' от авторката, да синтезира историята набързо , щото нещо нищо не разбрах![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Амии..Щом не го харесваш, и не можеш да го погледнеш и да му кажеш нищо..или друг автобус..или пеш до даскалУу <~ ()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Ами щом не искаш да говориш с него го подминавай както до сега и тва е. Тъпо е наистина, но след като казваш, че не можеш да му кажеш нищо друг вариант не виждам... Ама поне едно смс-че му пусни. Не е нужно след това да ходиш да говориш с него и да го попиташ получил ли е съобщението - то е ясно, че го е получил и прочел, поне да знае, че съжаляваш...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
щом си издържала до сега ..я си продължавай напред и не се замисляй![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
наскоро с мен постъпиха по същия начин, по който ти си постъпила с него...знам, че не можеш да говориш с него, но поне това му дължиш.сега той се измъчва, защото обвинява себе си за всичко случило се.ако говориш с него поне ще му дадеш малко покой, а не както сега вечно да си задава въпроси, на който не може да намери отговори.
уважението и искреността, че си отишла да му кажеш в очите какво става, ще му помогнат поне малко да преодолее случилото се.поне според мен...
чесно казано прееба нещата![]()
поне едно извинявай да му беше казала
не да са праиш майна
![]()
![]()
![]()
Мога да те разбера много добре ... не ми се е случвало само веднъжслед това винаги съжалявах но.... мн е гадно просто все едно не го искаш и докато се усетиш сичко е приключило...
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
не е трябвало да го отрязваш така,сега ти си си виновна сама да се чувстваш така като го видиш,сори ама другия път мисли преди да отрязваш момче
Е това е пълна простотия.Особено бележката.Първоначално написано от soul1199
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.