Slu4aq e sledniq az sum na 15 i hodq s mom4e na 18.Trugnahme predi 2 sedmicii i nqkolko dena...Na6eto zapoznanstvo be6e dosta neprinudeno za6oto toi se sprq pri edin na6 ob6t priqtel i taka...Po edno vreme leko me udari na liga i moqta priqtelka vednaga zaklu4i 4e sum haresala Rado(gadjeto mi )No az sporeh.I priqtelite ni trugnaha da ni urejdat...toest vikaha go s nas da izliza i se maitapeha s nas za6toto vidjaha 4e se haresvame..I sled vreme se slu4i,trugnahme.Kofti mi e za6toto sum zabelqzala 4e toi po4ti ne mi zvuni aide 2 puti mi e zvunnal.Dobre znae 4e imam bezplatni kum nego..No dosega ne mi e zvunql bez da mu kaja da go napavi.Ne mi e pravil komplimenti , i ne mi e kazval 4e me haresva.Edna ve4er po telefona mu kazah Haide 4ao i Obi4kam te...toi zamul4a i kaza 4ao i go dadoh s averkata mi da govorqt.Ina4e kogato e s men se durjii mnogo mili4ko takava du6ica e i vsi4ki kazvat 4e sme mnogo sladki zaedno.No oproblema e tam 4e az za purvi put sum tolkova hlutnala..a toi po4ti ne pokazva 4uvstva.dosega i edin sms ne mi e pisal.Neznam priqtelqt mu mi kaza 4e Rado mu e kazal 4e dosega nikoga ne e kazval Obi4am te ne go napuvam znam 4e e adski rano...no za6to ne use6tam lubovta mu kato sme razdeleni

Spiram ve4e 4e mislq 4e 6te zapsite

Цитирай Първоначално написано от Fantomche
i nakraq kakvo v4era skusa s men ;(;(;(;(;( za6to kogato zapo4na da obi4am nqkogo vinagi stav taka