.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    малко има навика да запо4не да си мисли''еми сега какво съм направил,защо не ме искаш..." и тем подобни,ама и аз съм същата,прознавам си,малко му се дразня когато може да го правиме(което не е мн 4есто) и той не се е подготвил и само ме ка4и на 4ерешата и си остана на сухо,хем мн добре знае колко е лесно да ме възбуди до изкрейзване и продължава да го прави

пС. Какво ви става бе мом4ета,гледам не съм първото моми4е с подобен проблем,стига сте ни отказвали,това все пак е наша зада4а

Първоначално си мислех, че нещо ми има, че не го възбуждам достатъчно, но явно не е така, доста пъти сме говорили на тази тема и наистина не е така.
    На мен почти винаги ми е до секс, а на него не.
    Когато се скараме за нещо, на мен бързо ми минава и започвам да го съблазнявам, но той още мисли за караниците и оставам на сухо ...
    Кажете, какво трябва да направим, за да не ни отказвате повече???
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

da e 2 sedmici mi se cupi

Не знам за Него, но на мен ми идва да му изкарам очите, като го направи.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Хах, абе, мацки, явно на нас никога не ни стига.
    Поне съдя по това, което написахте, лелеее, а аз си мислех, че аз съм нимфоманка (дано не съм сбъркала думата)
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Миии моя пък аз не му отказвам... и той на мене само се случва да не може да го направим щотоооо нямаме време иначе го прим редовно ни често и не си отказваме
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    като се има предвид,че обикновено малко го загрявам и после го отрязвам, става по-нервен някак си
    не знам защо

Re: Криво ли му е, ако му откажите:)

Цитирай Първоначално написано от Soy_tu_mujer
    Здравейте!

Един въпрос и си кажете мнението

Гаджето ви ядосва ли се, когато му откажете секс поради една или друга причина, да речем сте изморен/а или просто не ви е до това и т.н като се има впредвид, че не го правите толкова редовно... Отнася ли се с разбиране като каже 'няма проблем, следващия път тогава..." или започва да се цупи и да му е криво след това?

Благодаря за коментарите. Ако има такива.
    Не ако се нацупи значи не държи на мене.Секса е за вазимно удовлствие.Все пак ако иска да чука труп /ако съм изморена/ няма проблем.Ама не знам какво густо ще му е.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нищо не казва, но чувствам, че не се радва особено много и вътрешно му е кофти.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ще ми откаже ще и троша главата...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цупи се ест

На мен не ми пускат,отчаян съм,помогнете
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

a nikoga ne otkazvam , pa i tq ne mi otkazva cupene nema vinagi v nastoenie :P

Супер фен Аватара на galu6a
    еми ако е неоднователна причина ми се цупи вика добре и стои и мълчи
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Моята тази вечер направо ме остави във леглото без да ми даде нищо , предразположи ме но си стана и вика няма да стани - следователно попитах защо , а тя отговори , че искала малко да ме гаври .. женска му работа естествено не съм казал нищо.Когато тя ми откаже я разбирам и си имам едно на ум за следващия път , връщам и го двойно (блъскам и главата в раклата докато правим любов та да се усети )

Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

хахахаха отказвам само когато природата не го желае (това не пречи да му доставя др удоолствие)
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Re: Криво ли му е, ако му откажите:)

. . . на мен не са ми се цупили . . .

Град
    Момини Цици
    не се ядосва .. просто прави мили физиономии..само и само да го съжаля ама няма никъв ефект..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не ми казва нищо.Просто си ме гушка и ме целува
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    In the middle of Nowhere
    М..Отказах му един път на бифшич,аз му се усмиснах и скъсах с него...Нямаше време да реагира на отказа ми..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Цитирай Първоначално написано от 1ov3m3
    хахахаха отказвам само когато природата не го желае (това не пречи да му доставя др удоолствие)
    напълно съгласна

Със сегашния ми приятел не се е случвало да му откажа Но съм сигурна,че ще ме разбере ако му откажа.Той е голяма душичка
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Със сегашния ми приятел не се е случвало да му откажа Но съм сигурна,че ще ме разбере ако му откажа.Той е голяма душичка
    направо ти завиждам... аз имах едно бивше дето като му кажа не и той ме премяташе през рамото му и след 5 мин в ръцете му вече бях умекнала
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

направо ти завиждам... аз имах едно бивше дето като му кажа не и той ме премяташе през рамото му и след 5 мин в ръцете му вече бях умекнала
    Е,важното е ,че не те е карал на сила или не ти се е сърдел заради това Не виждам нищо лошо в това,което прави :P
    offline forever!

Е,важното е ,че не те е карал на сила или не ти се е сърдел заради това Не виждам нищо лошо в това,което прави :P
    ооо карали сме се и на тази тема! аз му се цупех че то неговата сексуална активност вече започваше да ме дразни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си